2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een onbekende soort liefde voor jou

liefde

Vandaag is het 7 april. 6 maanden geleden zaten we nu dit online komt ongeduldig te wachten tot we naar Mandy en Jordy toe mochten. Onze kleine binkie Olaf was namelijk geboren. Al 6 maanden mag ik een onbekende soort liefde ervaren!

Onbekende liefde

Een onbekende soort liefde, zo kan ik het wel noemen. Want lieverd wat heb jij veel los gemaakt met de kleine luchtbelletjes van vroeger en de stralende lach van nu. Het is een soort liefde die met geen pen te beschrijven valt! En soms vind ik hem stiekem nog best een beetje eng, want die liefde heb ik nog nooit zo ervaren. Die prille verliefdheid voor oom Kenneth met de welbekende vlinders, ja die kende ik wel! Die vloeide heel natuurlijk over in de liefde zoals hij nu is. De liefde die ik had en heb als het gaat om de hele familie, die zat er al, daar was niks geks aan. Maar sinds 6 maanden geleden mag ik er weer een hele andere dimensie bij ervaren. Heel mooi, liefde die je als tante hebt, alsof hij bijna van jezelf is, maar gelukkig terug mag geven als hij het niet heeft zitten en huilt of bij een stinkende poepluier.

Zo trots

Het is met geen pen te beschrijven hoe immens trots ik op je ben kleine binkie. Hoe geweldig mooi het is om je te mogen zien opgroeien tot straks een knap manneke. Godzijdank ben je nu nog klein en ik hoop dat je dat nog een hele tijd blijft. Dat je nog steeds als een kleine aap in de haren hangt, lekker wil kroelen, heerlijk lacht en brabbelt op jouw manier en daarna weer gezellig wil spelen of slapen. De stapjes die je aan het maken bent zijn niet bij te houden, ze zijn allemaal zo leuk! De hapjes met de moeilijke gezichtjes, want ja niet alles is de eerste keer lekker. Of het trommelen op de tafel. En nu ik dit schrijf krijg ik een foto dat je je al op kan drukken. Het gaat zo snel! Ik geniet van iedere seconde die ik met je kan hebben.

6 maanden alweer, dan realiseer je je dat de tijd snel gaat. Hij mag eindelijk al weer wat meer soorten hapjes en het speelgoed kopen is ook weer een tikkeltje makkelijker. En daarmee bedenk ik me ook dat Mandy en Jordy de functie van ouder al 6 maanden feilloos vervullen, dat mijn ouders al 6 maanden opa en oma zijn en ervan stralen, dat mijn opa en oma iedere keer weer opleven als de kleine bink op bezoek is. En dat Jill, Kenneth en ik met heel veel plezier onze taak als tante en oom uitvoeren en ons verheugen op alle uitjes die we met hem willen gaan doen.

Raad eens hoeveel ik van je hou..

Ook als je geen kusjes en knuffeltjes meer aan tanti wil geven en zelfs als je met een stink scooter hier naar toe komt om te buurten..

Ik hou van je tot voorbij het universum!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  april 7, 2018 / 8:08 am

  Inderdaad, Olaf is een half jaartje oud. Heeft een mooie ontwikkeling door gemaakt en precies zoals je schrijft “een mooi en geweldig menneke”. Zijn verzorging is ook super, allemaal heel fijn om mee te maken. Een heel fijne dag en een knuffel, ook voor Mandy. Groetjes oma xxxxx

 2. Dorothé
  april 7, 2018 / 9:37 am

  Wat mooi geschreven tanti, geweldig! Zakdoek….
  Ja hoor
  Goud uit de pen , uit je schrijven zo mooi verwoord. Super!!!
  Liefde die er vanaf straalt. Van een hele trotse tante
  Xxx❤

 3. Mandy
  april 7, 2018 / 9:56 am

  Zooo lief❤️❤️ Brokje in de keel Hihi mooi geschreven ☺️Olaf houd ook veel van jouw Hihi heel zeker ❤️Xxx☺️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: