2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een paar Nikes uit nieuwe collectie

nikes

Zelf kan ik het nog steeds niet helemaal geloven, maar het is toch echt waar. Ik kocht mijzelf een paar Nikes uit de nieuwe collectie. En wat voor een paar, eentje die ik graag met je deel!

Nike Dames Sportswear Glitter

Op de webshop van Nike vind je ze onder het bovenstaande kopje. De verschillende soorten Nikes hebben allemaal een beetje glitter over zich heen gekregen. Heel subtiel in de stikdraad, maar dus ook stukken met een glitter, zoals het teken. Super tof en super goed combineerbaar met allerlei soorten outfits. Ze hebben de collectie sowieso leuk aangepakt. Ze hebben namelijk niet maar één type gebruikt. Aan elk type hebben ze enige vorm van glitter toegevoegd. Ik ben bijvoorbeeld fan van de Air Max, maar ik kan me goed voorstellen dat je zelf liever op de Air Force loopt. En of je ze nu combineert met doordeweekse outfits of dat je ze gebruikt voor het sporten, het geeft bij beide die kleine touch of glitter die je iedere dag nodig hebt.

Hoe ik ze combineer?

Het liefst combineer ik deze schoenen met een fijne spijkerbroek en een leuk shirtje. Met eventueel een vest eroverheen. Maar ik vind het ook ontzettend leuk om ze te combineren met een sweaterjurkje in de herfst/winter en een panty. Stoer, comfy, girly, en een beetje zakelijk.

Daarnaast durf ik ze ook onder een wijde broek te dragen met een shirtje in de broek of over de broek. Beetje zakelijk, maar ook weer lekker sportief en makkelijk te dragen op verschillende gelegenheden. En natuurlijk gaan mijn nieuwe Nikes ook mee naar Gran Canaria. Voor als we een stukje verder zouden lopen of mijn voeten even wat meer stevigheid nodig hebben dan een sandaaltje of teenslipper. Mij lijken ze dan ook erg leuk onder de outfits die ik al eerder liet zien met de All Stars. Zoals je die hieronder ziet.

Blij met mijn Nikes

Ik ben sinds 2012 fan van Nike, toevallig dat ik me dat herinner, toen kocht ik in de winter een paar met grijs en paars. Daar was ik onwijs trots op. En daarna volgde nog verschillende paren. Zo kocht ik bijna een jaar geleden een mooi rosé goud paar. Maar helaas zijn deze met het vele autorijden versleten. Dus die heb ik gebombardeerd naar Fortuna Sittard schoenen. Naar mijn mening is Nike sowieso een mooi en fijn merk. Sportief, stevig, degelijk en je kunt er makkelijk wat kilometertjes op maken.

Nike

Mocht je nu ook zo’n paar willen scoren, maar lukt het je niet om een keuze te maken, dan heb ik nog een leuk tipje voor je. Ik zag namelijk op Acties.nl dat je 40% kan krijgen op Nike items in de sale, super handig. Dus dat is even een tip van flip/raad van Kel. En wie weet scoor je er nog wat andere toffe items.

Ik ben in ieder geval helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe paar Nikes met een glittertje. Nooit gedacht dat ik weer voor een glittertje zou gaan eigenlijk! Wat vind jij van de collectie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 12, 2018 / 8:32 pm

    Dat is leuk, ik heb de sport spullen van Nike ook altijd fijn gevonden en nog hoor, maar niet alles natuurlijk. Ze hebben ook goed materiaal. Jij bent een goeie mode-adviseuse, lijkt je dat niets? Of moet je dan weer naar de schoolbanken? Hoe het ook is, het is fijn om daar af en toe mee bezig te zijn. Een fijne avond Kelly, liefs van oma xx

  2. Ger
    september 12, 2018 / 11:09 pm

    Lekker voor bergie op en bergie af in Grand Canaria. Dat word veel lopen hoor. .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: