2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een rondje Las Palmas in anderhalve minuut!

Las Palmas

Welkom bij Bij Zus Airlines! Omdat Corona roet heeft gegooid in eigenlijk iedere mogelijkheid om op vakantie te kunnen gaan in het buitenland, besloot ik de foto’s van een jaar geleden erbij te pakken. Ik neem jullie graag mee in 1,5 minuut door Las Palmas. Fasten your seatbells!

Las Palmas in 1,5 minuut

Het is een video geworden met allemaal foto’s die nog niet in een Gran Canaria gerelateerd artikel zijn verschenen. Het is een vogelvlucht door de vakantie van vorig jaar.

Las Palmas

In 2018 ging ik voor het eerst naar Gran Canaria. Een vakantie die ook vooral bestond uit relaxen. Het was mijn allereerste vliegreis naar de zon en het is een geweldige herinnering geworden. Het is een mooi alternatief om toch een beetje op vakantie te kunnen, al is het virtueel.

Een doe vakantie in Engeland

English blogpost

Mocht je nu meer op zoek naar een “doe” vakantie. Dan neem ik je graag mee in verschillende dagboeken naar Engeland. Kilometers wandelen in Brighton, het meest westelijke punt van Engeland bezoeken, of de allereerste keer naar London. Van twee vakanties heb ik een dagelijks dagboek bijgehouden, de rest is meer een verzameling geworden. Des al niet te min, super leuk om terug te lezen en met je gevoel even de Noordzee over te gaan naar mijn favoriete land.

Ik hoop dat Bij Zus airlines je een beetje een vakantie gevoel heeft kunnen bezorgen tijdens deze herfst. En graag tot ziens 😉

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 22, 2020 / 8:04 am

    Mooi gedaan Kelly, voor ons zijn het mooie kiekjes, maar voor jou zijn ze met mooie herinneringen. We moeten nog wat geduld hebben met het virus en ons goed houden aan de voorschriften, zo kunnen we proberen om er zonder kleer scheuren doorheen te komen. We hopen met je, dat je volgend jaar weer samen op vakantie kunt gaan!
    Een fijne dag, liefs van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: