2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Een update van deze Zus

Update Bij Zus Kelly Jewel

Na weken radiostilte is het wel weer eens tijd voor een update van deze Zus. Het is hier weer veel te stil geweest en hoe langer je stopt met bepaalde dingen, hoe groter je de berg weer maakt. Schiet niemand iets mee op, dus tijd om bij te praten!

Goed, volledige radiostilte was er niet. Mocht je mijn dagelijkse update volgen op mijn socials dan kun je nu stoppen met lezen. Nee, geintje natuurlijk! Ik wil in deze blog graag een vleugje humor stoppen, want eigenlijk is de weg van een mindful leven soms een rocky road. Zeker de afgelopen maanden. Ze voelen een beetje als de wandeling in de Ardennen die ik 12 jaar geleden maakte met de middelbare school. Een lang verhaal dat ik je graag bespaar. In ieder geval heel intens, maar we komen er wel!

Het tweede traject van mijn revalidatie

update revalidatie power

We zijn inmiddels een jaar verder na het eerste auto ongeluk en ik zit nu pas in het tweede deel van mijn revalidatie. Eind april hebben we het eerste gedeelte afgerond, de focus op krachttraining. Ik heb een mooie sprong mogen maken van 65 jaar naar 38 jaar in leeftijd. Dat betekent alleen niet dat dit in functioneren te merken is. Dus nu zijn we met het vervolg traject gestart! 3 maanden, 3 keer per week, trainen op functionaliteit. Dat wil zeggen dat ik alles train, ook nog steeds conditie, maar de focus ligt nu op de buik- en rugspieren. Iets waar mijn lijf best wel weer aan moet wennen.

Een vast contract bij de post

Update Zus postbezorger vast contract

Verder heb ik volgens mij hier ook nog niet gedeeld dat ik een vast contract heb bij de post. Ik hoorde het 10 december, dus Kenneth heeft het pap nog kunnen vertellen, maar het ging pas in februari in. Op dit moment is de combinatie werken en fysiotherapie nog best wel een uitdaging. Ik moet echt opkomen voor mezelf, grenzen stellen qua uren en me realiseren dat ik echt niet alles kan op dit moment. Het is een hele kunst, maar voor mijn lichaam echt nodig.

Het eerste weekend weg zonder pap

Ook zijn we vorige maand voor het eerst zonder pap een weekend weg geweest. We zetten de traditie van vorig jaar voort. Een weekend met zoveel emoties die in je rond dwalen. We hadden heerlijk weer, een geweldig huisje in Oostburg en ook hebben we zoveel leuke dingen ondernomen. Een dagje met een bezoek aan Cadzand-bad en Sluis, een dagje Knokke-Heist en Brugge (prachtig!) en een middagje Breskens. Het was een geweldig mooi weekend, maar het gemis was er ook des te meer. En je neemt hem mee! Er ging geen dag voorbij dat we het niet over hem hadden en ik weet dat hij er was. Maar dit gemis, het gemis in het algemeen, het is gewoon niet in woorden te vertalen.

Begonnen aan een cursus grafisch vormgever

Update grafisch vormgever cursus NHA

Aan het begin van april ben ik trouwens gestart met het volgen van een cursus tot grafisch vormgever! Ik zal er binnenkort een aparte blog over schrijven, want dat lijkt me wel toepasselijk. Maar inmiddels ben ik bijna op ¼ van de cursus en ik vind het zo leuk! Ik mag niet zeggen dat ik een foute keus heb gemaakt om de logistiek in te gaan, want dat was het niet. Maar ik ben zó blij dat dit toch op deze manier terug op mijn pad is gekomen ik er lol aan heb. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Een hele mooie ontdekking

Toen ik in maart bij Kelly was voor een workshop vision board maken mochten we ook een kaartje trekken. Die kaart vertelt je dan een boodschap. Ik was er online al regelmatig nieuwsgierig naar, maar na mijn bezoek bij Kelly was ik om. Ik wilde ook graag zo’n kaartdeck. En zo geschiedde dat ik mijn eerste kaartdeck kocht en goede maand later mijn 2e. Ik ben helemaal om en vind het heel mooi om ’s ochtends, of een ander moment als ik er behoefte aan heb, een kaart te trekken. Ze geven vaak inzichten of een extra steuntje in de rug. Het blijft in ieder geval zeker niet bij 2, ik heb de volgende alweer op het oog.

Zijn we nu weer bijgepraat? Ik denk het. Tot zover de update voor vandaag dan! Ik heb alweer wat ideeën voor nieuwe blogs op de plank liggen, dus je ziet me gauw weer verschijnen. Tot die tijd kan ik alleen maar zeggen volg me op Instagram en Facebook, daar zie je me tegenwoordig vrijwel dagelijks!

Liefs van hier!
Kelly

Volg:

2 Reacties

  1. mei 21, 2022 / 12:57 pm

    Geweldig wat je allemaal doet en ik wist niet dat je een auto ongeluk hebt gehad. Maar gelukkig ben je er nog. Veel sterkte en succes met alles de groetjes aan Kennet en Jose

  2. Tine
    mei 22, 2022 / 12:27 pm

    gelukkig weer energie genoeg en wij volgen je graag, succes Kelly!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: