2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een vlog met gemijmer over positiviteit en mijn kapsel

kapsel

De positiviteit die ik vandaag de wereld in wil brengen is weer een mini vlog. Gisteren maakte ik vooral een kletsvlog met gemijmer over de positiviteit die ik de wereld in wil brengen en mijn kapsel dat van Bob Ross tot volumineus gaat. Kijk je mee?

Ik begin er steeds meer lol aan te krijgen, dat vloggen. Het is soms een tikkeltje uitdagend, maar zolang ik mijn innerlijke criticus de baas ben gaat het goed. Mijn idee was een mini vlog, maar uit enthousiasme is de mini vlog toch iets meer geworden dan een mini vlog. Bijna 9 minuten mijmer ik hardop over van alles en nog wat. De persconferentie die ik misschien wilde volgen, mijn kapsel dat door de dag heen verschillende fases kent en ik laat ook nog even zien hoe ik bijna dagelijks sta te darten. Mocht je nog 10 minuutjes over hebben, dan zou ik het super leuk vinden als je kijkt. Daar maak je mijn dag ook weer mooier mee!

Het is echt zo’n Kelly vlog geworden. Een hoop gebabbel over van alles en nog wat. Soms zit ik te brainstormen om dit ook in podcast vorm te gaan doen. Kletsen over de dingen waar ik tegen aan loop, de dingen die ik mee maak en mee heb gemaakt. Laatst kwam ik een quote tegen waarin iets stond als “Wanneer ik schrijf, ben ik volwassen, zodra ik praat voel ik me een peuter”. Zo voelt het voor mij soms ook. Niet negatief bedoelt, absoluut niet. Maar er zit vaak geen goede structuur of opbouw in. De tijd dat ik nadenk over wat ik zeg is kort en vaak praat ik al denkend. Resultaat is dat ik me vrij regelmatig verspreek. Met zo’n podcast zou ik dit ook weer kunnen trainen. Maar goed, schrijven blijft gewoon mijn allergrootste hobby. Daar kan niks tegen op.

Goed, genoeg hersenspinsels voor vandaag! Luister jij wel eens naar een podcast?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. Tine
    januari 22, 2021 / 3:36 pm

    Nu was ik heel benieuwd naar je haar, maar daar heb je maar weinig over verteld. Ik vind dat je prachtig haar hebt. Maar iemand met krullen wil graag stijl haar. En je haren zijn de laatste tijd weer flink gegroeid, gezond teken.
    Ik doe je het vloggen niet na, nog een fijne avond en tot morgen, knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: