2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Het einde van Juli, een terugblik en vooruitblik!

juli

Juli is voorbij, een maand waarin onze vakantie begon, we oom en tante werden, de tuin werd aangepakt, Jill jarig was, en er nog zoveel meer gebeurde. In dit artikel kijken we even terug op afgelopen maand, kijken we vooruit en sluiten we juli af met een artikelenoverzicht!

juli

Terugblik op juli

Juli, wat was dat een maandje zeg, jeetje ! 31 dagen lang vloog ik van hot naar her, heen en weer, een mooie maand dat wel!

Week 1

Don’t cry because it’s over.. Smile because it happened!

We begonnen met een bezoek aan de tattoo convention, die was zo onwijs tof. Het was gecombineerd met iets van Urban lifestyle en vreemd genoeg vind ik dat best wel gaaf. De dagen erna was ik de sjaak met onze auto’s, zo werd mijn blauwe gebakje zo goed als total loss verklaard. Wat een paniek en ellende gaf dat. Aan het einde van de eerste week van juli nam ik jullie mee de wagen op en de vrijdag reserveerde ik voor een ochtendje Venlo en school. En het weekend was gevuld met familytime. Heerlijk!

Week 2

Tijd voor een fuif haha.

De 2e week was gelijk weer in Roermond, gezellig! 10 juli was ook de dag dat wij oom en tante werden van een prachtig nichtje Raychel. Dinsdags was ik mee de wagen op richting Zaandam, een toffe rit! Woensdag was Ballontraebay’s verjaardag en tikte we de 2 jaar aan. Dat vierde ik met een bezoekje aan de stad en bracht ik spontaan nog wat rocky road cake naar mijn ouders en schoonouders. De dag erna hadden we een rondje Zwolle, heerlijk weer en genieten. En toen was het vrijdag en vakantie! Die luidde we in met een bakje kibbeling in Slijk Ewijk. Zaterdags kochten we fruit uit een automaat en zondag was de verjaardag van tante Ans!

Week 3

DE foto’s !

De maandag mochten we ons nichtje ontmoeten, en wat was dat spannend en leuk! Zo klein, magisch. En die dag werden onze deuren geverfd door Ton, de klusjesman. Dinsdag hadden we het vervolg op het verhaal van mijn gebakje. Vrijdags kregen we onze oppashond Bente voor het eerst te logeren, 2 nachtjes, heel spannend maar o zo leuk! Toen ze haar zondag weer kwamen halen sloten we het weekend af met een bezoekje aan de wok.

Week 4

Lieve Bente, toch wel trots op zo’n oppashond haha

Hieperdepiep hoera, mijn “zusje” Jill werd 15, tijd voor een feestje! Dinsdags zette we het huis op zijn kop en voor dat ik het wist was het donderdag. De dag dat we onze tuin leeg ruimden, een pittige klus, die we vrijdag afrondde met kiezels storten. En ’s avonds kregen we maar liefst 3 logés ! Shannon, Rayen en Bente, dat werd uiteindelijk een typisch Kelly weekend. En toen was het de laatste dag, de dag dat we de tuin aankleedde met een boel planten.

Augustus

Augustus wordt denk ik wel een toffe maand. Ik trap af met een bezoekje aan de kapper. We hebben nog een uitje naar Zoo Veldhoven. Gaan uiteten met collega/vriend Theo en zijn vrouw. Kenneth begint weer met werken. We vieren de verjaardag van Jordy en Kenneth. Ik krijg Bente voor 2 weken te logeren en we hebben de babyborrel van ons nichtje. Ook zal ik in de laatste week van augustus weer naar school moeten. Een hoop dingen op de planning, en weer een boel mooie herinneringen voor de boeg. Ik ben benieuwd wat het ons gaat brengen, maar dat kun je uiteraard weer volgen!

Eerste editie

zomervakantie

Juli was ook de maand dat ik begon met een soort tijdschrift. Er zijn verschillende artikelen voorbij gekomen en met goede moed kreeg ik de eerste 1,5 week volgeschreven. Daarna werd het weer minder en vervolgens niet meer. Niet mijn bedoeling, maar de tijd was gewoon te kort. Augustus wordt de maand van schrijven in de hoop dat ik het vanuit daar op kan gaan pakken. Het is frustrerend, maar mijn lichaam en geest werken momenteel niet mee. Vakantie is om te ontspannen en rust te nemen, dus dat doen we dan ook maar. Ik merkte wel het enthousiasme en ik wil wel met dit idee door. Dus wat in het vat zit verzuurt niet zullen we maar zeggen!

Jaja, de avond valt en juli is om. Augustus kom maar op.. Hoe was jullie juli?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  juli 31, 2017 / 11:16 pm

  Op weg naar oktober heerlijk kan niet wachten.

 2. Roos Smeets
  augustus 1, 2017 / 3:29 pm

  Wacht, wacht, wacht even Kelly. Heb ik het goed gelezen??? Ben jij tante geworden??? Al van de kleine van Mandy??? Of… van een baby uit de andere familie??? Heb ik iets gemist???
  Een leuk verslag van de maand juli, TOP .

  • Ballontraebay
   augustus 1, 2017 / 3:33 pm

   Van iemand anders in de familie Roos ! Anders had je het al gehoord van papa of Jill !! =D op die van Mandy moeten we nog even wachten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: