4   16
16   68
10   43
2   36
8   61
6   36
2   29

Einde van de revalidatie en tijd met familie

revalidatie

Natuurlijk kan het 2e deel van juli niet ontbreken in een terugblik. Het was namelijk eindelijk het einde van mijn revalidatie. En ik had quality time met mijn familie en dat is iets wat ik graag met 2 handen aangrijp. Er was genoeg te doen en ik neem je graag mee.

Jills verjaardag

De voorbereidingen

Na het einde van onze vakantie was het eerst volgende waar ik naar uit keek Jills verjaardag. Ze werd namelijk 20 en dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ze had Kevin gevraagd om wat versiering en dat zorgde ervoor dat Kevin en ik het plan smeedden om samen wat te regelen. De hele week was ik bezig met werk, sport en onderzoeken waar ik het beste de aankopen kon doen.

voorbereiding verjaardag Jill

Uiteindelijk besloot ik ze bij de Action te doen, maar dat was ook de laatste keer. De kwaliteit viel dit keer zo zwaar tegen, maar goed, maakt niet uit. Ook hielp ik Kevin even met wat opruimwerk en voor ik het wist was het zaterdag. De dag dat Kevin, Jill, Kenneth en ik stoeltjes gingen poetsen en de tent opzetten. Wat hebben we gelachen! We hadden de basis van de tent staan en waren even aan het uitpuffen van de warmte. Kenneth ging ondertussen stug door met het tentzeil, waardoor hij het spook van de tent werd. Geweldig!

voorbereiding verjaardag Jill

Een sleuteloverdracht

Zondag 24 juli werd Jill 20! Kevin en ik hadden het zo gepland dat hij en Jill gingen ontbijten in Roermond en ik dan in de tussentijd de versiering kon doen. De sleuteloverdracht konden we zaterdag perfect laten verlopen. Waarom? Kenneth en ik waren allebei met onze eigen auto, hij kwam van Roermond af en ik kwam met de statafels van thuis. Jewel wilde met mij in de auto mee naar huis, dus zo kon Kevin voor de grap erachteraan lopen dat hij ook met mij mee wilde rijden. En dat was het moment dat hij me de sleutel gaf. Jill had niks in de gaten, geniaal! Jewel had ook haar steentje bij gedragen aan de verrassing. Ik ben weer afgeleid van het verhaal, maar ik vond het zo’n leuk detail, dat wilde ik toch ook even met je delen.

Een gezellige verjaardag

voorbereiding verjaardag Jill

Kenneth ging zondagmorgen ook al mee en dat kwam goed uit, zo had ik extra handen. Ik had alvast ballonnen thuis opgeblazen, dat was achteraf niet slim. Een van de cijferballonnen ging onderweg kapot en de overige ballonnen knapten in de loop van de dag door de hitte. Toen Jill en Kevin terug kwamen was het in ieder geval iets versierd. En tegen 1 uur reden Jill en ik nog even gauw naar de Hema voor een grote cijferballon en nog wat extra vlaggetjes. De versiering was geslaagd en ook het feestje was heel gezellig. Haar wensen werden vervuld en ze was zo blij! Heel mooi om te zien.

De revalidatie is afgelopen

Hetgeen waar ik het meest naar uitkeek in juli was het einde van de revalidatie. 6 maanden lang ging ik ongeveer 3 keer per week naar Roermond om mijn training te volgen. Een hele intensieve periode die veel van mij vroeg zowel lichamelijk als mentaal. Want waar ik moe werd van de spierpijn en pijn in het algemeen, werd ik ook heel moe van de druk die op me lag. Het voelde alsof vrijwel al mijn vrije tijd werd opgesnoept.

Het was overigens niet dat ik het er niet naar mijn zin had. Dat wel, maar het moeten, daar was ik zo klaar mee. Dus toen het vrijdag 29 juli werd en ik de laatste foto op de roeimachine maakte kon ik eigenlijk alleen nog stuiteren. Sterker nog, ik stuiterde zo dat ik bijna van een ander apparaat afviel. Het was even de focus terug vinden voor de laatste set. Maar goed, met het einde van de revalidatie ben ik nog niet klaar met trainen. Ik ga nog één keer per week naar de fysio om daar te trainen en eens in de 3/4 weken word ik ook losgemaakt. Wel is het einde voor het traject met de letselschade advocaat inzicht. En ook dat is eigenlijk heel fijn.

Mocht je nieuw zijn en afvragen wat er is gebeurd: Van de zijkant aangereden door een vrachtwagen

Qualitytime met familie

Waar ik ook enorm van heb genoten afgelopen maand was de quality time met familie. Ik zag mijn tante, zus van papa, oom, neef en nicht op Jills verjaardag. En een paar dagen later zag ik mijn andere tante, Tilly, van mama’s kant, en neef Roy op de Sjommelmert. Een grote markt in Roermond. Daar ging ik met Kevin, Jill, Mandy en Olaf heen en dat was beregezellig. De markt zelf stelde dit jaar niet veel voor, maar de gezelligheid bij de muziek van o.a. mijn neef was top. Ik heb gespeeld en gedanst met Olaf en vooral genoten van hoe hij opleeft bij muziek.

Een dagje later ging ik de sleutel van Mandy en Chris ophalen, omdat ik de dag daarna Berner Senne Ben even zou uitlaten. De hond van Chris’ ouders. Ze waren in een speeltuintje met tante Tilly en Roy, dus die zag ik per toeval ook. Tante Tilly vroeg of ik zin had om mee pizza te eten en dat leek me heel gezellig! Na de pizza mocht ik nog mee genieten van een pianosessie van Roy en Olaf. De magie die er tussen die 2 ontstond was echt goud waard. Muziek is een mooie verbindende factor en een belangrijke factor bij ons in de familie! Maken, luisteren, dansen, we zijn er ieder op onze eigen manier gek op. Maar goed, je begrijpt, ik heb genoten van de tijd samen.

De eerste keer Fortuna fan dag

Geloof het of niet, maar ik ben tot dit jaar nog nooit op een Fortuna fan dag geweest. Er was altijd werk of andere plannen. Maar dit jaar kwam er verandering in! Ik had maar een klein stapeltje post en met een “op links en door!!” mentaliteit wist ik iets voor 11 uur weer thuis te zijn. Kenneth en Jewel waren de caravan halen voor mam, dus ik rende naar boven om me om te kleden, zoefde weer naar beneden om de laatste dingen te pakken en sprong zo de auto in. Even tanken en toen reed ik voor het eerst sinds een jaar weer zelf naar Sittard. Ik vond het zó spannend, maar het lukte! Een kwartiertje nadat papa en Jill daar waren kwam ik aan wandelen en kon ik mee genieten van de de Fortuna fan dag.

Fortuna fan dag

Ik kreeg de nieuwe sjaal voor dit seizoen van papa en ik mocht ook nog 5 enveloppen trekken bij de supportersclub. Papa en Jill hadden 10 enveloppen met alleen stickers, ik had er 5 met stickers en 2 briefjes! We wonnen een zonnebril en een mooi armbandje. Hilarisch! Daarna volgde een oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen VVV Venlo. Heel leuk om weer te zien. Fortuna won met 6-2. Op het einde was er nog een spelerspresentatie van het damesteam en het herenteam. Ook die heb ik nog kunnen kijken en daarna ging ik tegelijk met papa en Jill weer terug.

In Roermond maakte ik een pitstop bij Ben en mocht ik nog even met hem op avontuur. Even samen wandelen, discussiëren over een duiven veer (hij vond hem eetbaar, ik niet) en vervolgens nog even eten en knuffelen.

revalidatie

En zo is juli toch echt weer voorbij. Tijd voor mijn eigen revalidatie met schrijven en tekenen! Hoe was jouw juli?

Fijn weekend en veel liefs van hier,
Kelly

Volg me op Instagram en Facebook, daar zie je me tegenwoordig vrijwel dagelijks!

Volg:

1 Reactie

  1. Tine
    augustus 6, 2022 / 12:44 pm

    mooi en duidelijk beschreven , Kelly. Het was heel fijn om weer een stukje van jou te lezen. Eind goed, al goed!
    je vorige bericht is me ontgaan en die bekijk ik vandaag ook nog. Een heel fijn weekend verder met groetjes van oma………….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: