2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Bij Zus naar Engeland| winkelen in Bluewater

Bluewater

Het is tijd voor ons laatste dagboek! We winkelden nog een paar uurtjes in Bluewater, haalden 4 zakken chips en meer bij de Asda en we hadden de reis naar huis. Tijd om dag te zeggen.

Tetris spelen

Gisteren begon de dag met de wekker om 7 uur. Komische was dat ik de enige was die op stond. Jill sliep door de wekker heen en Kenneth draaide zich nog een keer om. Ik maakte me klaar en pakte mijn laatste spullen in, dan was er tenminste genoeg tijd en ruimte voor de rest om hun ding te doen. Jill en Kenneth maakte ik om half 8 wakker. Ze maakten zich klaar, pakten de laatste spulletjes in en we ontbeten even samen. En daarna was het tijd om de auto in te laden. Het viel gelukkig reuze mee. Met wat Tetris kom je een heel eind gelukkig. Naast Jill was nauwelijks nog ruimte, maar dat kon de pret niet drukken. (De foto maakten we ’s nachts in Roermond.) Kenneth leverde de sleutels in en daarna maakte we nog een groepsselfie voor de deur. Tijd om te vertrekken.

Winkelen in Bluewater

Voor Bluewater maakten we nog een pitstop bij de Asda, een grote supermarkt vergelijkbaar met de Real in Duitsland. Daar haalden we 4 zakken Walkers chips, 2 voor ons en 2 voor bij papa en mama. Daarnaast namen we nog cakejes mee, bier voor Ger en 2 broden. Niet heel erg veel eigenlijk. Hoewel, de douane misschien wel vreemd had opgekeken als we waren gecontroleerd.

Na de Asda reden we door naar Bluewater.  Mijn favoriete winkelcentrum! Rond half 11 waren we daar en begon onze wandeling. We bezochten beide boekenwinkels, wat kledingwinkels, Kiko, een briljante winkel genaamd Typo en natuurlijk de Disney store! Bij Typo kocht ik een super leuk notitieboek, een gouden pen met glitters en een leuke canvas tas die me op ideeën bracht. Daarnaast aten we nog in een bistro een Engels ontbijtje. Mijn eerste en laatste haha.

Timemanagement

We hadden het idee om de boot van 4 uur te nemen, dan moesten we om half 2 weg in Bluewater. Maar aangezien we ons Engels ontbijtje pas om half 1 op hadden besloten we rustig aan te doen en anders de boot van 6 uur te nemen. Als we die namen moesten we om half 4 wegrijden bij Bluewater. En gelukkig kozen we voor het laatste. Iets voor half 4 waren we namelijk pas echt klaar.

Op naar Dover! Met een pitstop om te tanken waren we met ongeveer een uurtje daar. Anderhalf uur te vroeg, maar zo konden we nog even snuffelen in het mini winkeltje op de haven. Iets voor  6 mochten we de boot op en begonnen we aan onze terugreis. Jill en ik deelde nog een bord fish and chips en we namen nog een ijsje. De overtocht verliep voorspoedig en zonder veel golven! En toen nog 3,5 uur naar huis. Kwart op 12 kwamen we aan in Roermond en was het echt voorbij.

See you next year England!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 17, 2018 / 11:51 am

  Prachtig om te lezen, te horen en te zien. Door de verhalen neem je thuisblijjvers mee en inspireer je om te gaan. Geweldig. Thanks enne glad your back safe and sound.
  Nu plannen maken voor een return xxx

 2. oma
  juli 17, 2018 / 12:23 pm

  Mooi Kelly, we hebben mee genoten van jullie vakantie en we weten dat het geweldige dagen zijn geweest voor jullie. Gebleven tot het laatste moment! Bedankt voor je reisverslag, rust vandaag maar lekker uit. Was het in U.K. ook zo warm? We horen de verhalen nog wel eens! Knuffel oma xx

 3. Ans v zantvoort
  juli 17, 2018 / 7:56 pm

  wat hebben jullie genoten en super veel gezien ! Leuke foto’s gemaakt, bij sommige hadden wij ook onze herinneringen, Bleu Water vonden wij ook geweldig, lieve groetjes van ons x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: