2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Enquête Bij Zus 2020, smaakt jouw kopje thee nog?

lang weekend

Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ik een enquête maakte voor Bij Zus. Omdat ik er continue met mijn neus in zit leek het me een goed idee om de boel weer even van een afstandje te bekijken. En dat hoop ik met behulp van jouw mening te doen!

enquête

Hieronder vind je de volledig anonieme enquête. Hij bestaat uit 3 algemene vragen, 2 vragen over het leesvoer, 4 vragen over social media en 4 eindvragen. De vragen zijn een variatie van meerkeuze en open vragen. Afhankelijk van hoe uitgebreid je hem wil invullen kan je zo klaar zijn, maar er ook even mee bezig zijn. Ik hoop dat je er een beetje van je tijd aan wil geven, zodat ik weer een frisse start kan maken op 1 november. En jouw kopje thee (of beker warme chocolademelk) daarmee nog steeds lekker smaakt.

Ontzettend bedankt voor het invullen en tot vrijdag bij een nieuw weekmenu!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: