2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Enquête over het leesvoer

Enquête over het leesvoer

Een dik half jaar geleden deelde ik een enquête op Facebook. Ik wilde graag wat meer weten over jullie mening over Bij Zus. In de tussentijd is er weer een hoop veranderd en opnieuw wil ik graag jullie mening weten, dit keer over het leesvoer op Bij Zus!

Het leesvoer op Bij Zus

leesvoer

Tegenwoordig kun je weer van alles en nog wat lezen op Bij Zus. Dagelijkse dagboeken, dingen die in de keuken gebeuren, maar ook stukjes lifestyle vind ik leuk om te delen. Maar echt wetend waar ik mee bezig ben? Dat valt een beetje tegen. En ook wat er in de smaak valt bij jullie vind ik lastig om te beoordelen. Vandaar dat ik jullie middels deze enquête wat meer wil vragen over wat je van het leesvoer vind. En ook van wat ik deel op social media!

De enquête

Ik heb de enquête opgedeeld in blokken. Er zijn vragen over Bij Zus, en indien je me volgt via social media kun je door naar die vragen. En ook die vragen zijn weer opgedeeld in Facebook, Instagram en Pinterest. De platformen waar ik mij het meest op focus. Ik vermoed dat het je maximaal 5 minuten kost om in te vullen. Afhankelijk van hoe uitgebreid je me wilt helpen.

Ik hoop dat jullie me willen helpen door deze enquête voor mij in te vullen. Dan kan ik beter en gerichter gaan schrijven, zodat het voor iedereen leuk is om te lezen en volgen!

Alvast mega bedankt voor je tijd en moeite! Het leesvoer en volgvoer is onderweg.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  maart 6, 2019 / 5:56 pm

  Ik ben benieuwd of je wat hebt aan de reacties, want zoveel hoofden, zoveel zinnen. Ik ben niet op Social Media, vind “bij Zus ” leuk om te lezen. Als je geen tijd hebt, dan mis ik het. Heel veel succes Kelly en mijn gevoel zegt “ga gewoon door, zoals je het zelf leuk vindt. Groetjes van oma xxx

 2. Dorothé
  maart 6, 2019 / 8:16 pm

  Hoop dat het binnenkomt ik zag het rinde knopje niet xxx

  • BijZus
   Auteur
   maart 6, 2019 / 11:35 pm

   Zo te zien niet mama, zou een blauwe knop moeten zijn met verzenden xxx

  • oma
   maart 8, 2019 / 12:00 pm

   daar kijk ik ook altijd naar, maar ik had hem niet gemist, en is dat blauw?? Wauw!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: