2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Even back to basic in de bovenkamer van mij

Even back to basic in de bovenkamer van mij

Het is druk in die bovenkamer van mij. Veel gedachtes die dwalen en ik merk dat ik gewoon weer even back to basic moet. Geen paniek in de tent creëren, maar ademhalen en vertrouwen hebben. 

Back to basic

Ik moet echt even back to basic. Buiten het feit dat ik gewoon echt niet helemaal fit ben merk ik dat het allemaal wat veel wordt. Het is misschien wel spannend, stage, een bedrijf dat je graag ziet groeien, de toekomst, maar je moet niet jezelf voorbij rennen. Dat werkt namelijk averechts heb ik gemerkt. Dan heb je niet meer de ruimte in je bovenkamer om creatief te denken. Je gaat zeg maar van paniekmoment naar paniekmoment en daar kom je voor je gevoel niet meer uit. Dus ik wil proberen back to basic te gaan in die bovenkamer van mij.

back to basic

Gewoon even pas op de plaats, rustig nadenken, rustig doornemen, geen paniek vormen die er niet is. We pakken het gewoon stap voor stap, een voor een en proberen te elimineren en te beantwoorden waar vragen zitten. Wat ik al in de jaren rondrennen en steeds mezelf voorbij rennen heb geleerd is dat het zich oplost. Uiteindelijk komt het allemaal goed en op zijn pootjes terecht. Je moet geduld hebben en doorzettingsvermogen. Angst levert niets op, alleen gemiste kansen en tijd. Maar soms vergeet je dat.

Het is dus ook niet dat ik negatief wil doen of de oh wat ben ik zielig tour op wil. Dit is meer het even van mij afschrijven. Voor mijzelf op papier zetten dat ik niet bang hoef te zijn, dat het zich allemaal wel oplost en dat ik mij minder druk moet maken. Het gaat niet altijd allemaal even snel, maar je komt er uiteindelijk toch wel. Misschien haal jij er wel een stukje herkenning uit of juist totaal niet maar heb je wel een idee van hoe je het tegengaat.

Ik ga maar gewoon even back to basic, terug naar de basis, wetend dat het allemaal wel goed komt. One way or another! En nu ik dit geschreven heb voel ik al een soort rust over mij heen komen. Yes, precies wat ik wilde.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. José
  april 12, 2018 / 7:57 am

  Af en toe moeten wel allemaal eens gas terugnemen anders lopen wel onszelf voorbij. Dan is het van je afschrijven een goed idee, of een gesprek met iemand kan ook goed doen. Ik weet zeker dat het je lukt. Succes gr xxx

 2. oma
  april 12, 2018 / 8:02 am

  Een goeie overweging Kelly! Niemand kan alles tegelijk en het dan ook allemaal goed doen. Je bent op de goeie weg “het één na het ander”, en wat geduld hebben. Het komt zeker goed. Fijne dag, liefs van oma xx

 3. Dorothé
  april 12, 2018 / 8:36 am

  Piece by piece goed verwoordt meis .
  Jij weet nu al iets waar anderen pas achter komen als ze 40-50 zijn. Een hele goede
  Beterschap en rustig aan. Je kunt het. Volg je hart.
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: