2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Even naar Gran Canaria + leuke hangmat tip!

vakantie

Het leek me leuk even terug op vakantie te gaan aan de hand van wat leuke vakantiekiekjes. Ik neem je weer even mee naar Gran Canaria! En ik heb een leuke hangmat tip voor je.

Even op vakantie

De donderdag in onze vakantie gingen we met de auto weg en de vrijdag liep ik rond met de camera, daarin ga ik je meenemen. We gaan eerst even naar Mogán. Een mooie plaats met een klein strandje en een leuk centrum. Daar hebben ze ook mijn favoriete winkel van Spanje: Ale Hop! Echt een aanrader als je in Spanje bent en van vrolijke hebbedingetjes houdt.

Een van de leuke kiekjes die ik daar maakte. Ook in Mogán, dit is het uitzicht richting de parkeerplaats. Zou je helemaal niet zeggen.

Onderweg kwamen we een leuk restaurant tegen met een ezel, lekker eten, een museum en een prachtig uitzicht. Echt een hotspot die ik nog met jullie ga delen. Maar voor nu de plaatjes!

vakantie

Na een lekkere salade reden we verder en kwamen de eerste en laatste vrachtwagen tegen. Een wonder dat hij door die bergen en smalle wegen kon komen. Zie je hem in de tweede foto nog?

De volgende stop was Mirador del Balcón, een prachtig uitkijkpunt waar ik onder andere onderstaande foto maakte. Een mooie foto van mijn schoonouders. Sorry Ger en José, deze moest ik delen!

Na heel wat foto’s gingen we weer verder. En kwamen we uit in het volgende plaatsje waar ze een watervalletje en een ander monument hadden aangelegd. Die deel ik ook in de hotspots. Het was er in ieder geval erg tof!

Op een van de hoogste punten van Gran Canaria maakte ik deze foto. Een blik op hoe de plaatsjes langs de kust er bij liggen. Bijzonder om het van die hoogte te kunnen zien!

En dan kom je terug in het appartement en wil je nog meer foto’s maken. Zoals het zwembad in de avonduurtjes. Zie je jezelf al liggen in een fijne hangmat met een cocktailtje of smoothie? Of zoals hieronder ’s ochtends lekker wakker worden!

De boulevard in de ochtend, dat had ik nog niet gezien. Maar samen met José hebben we er toch een keer overheen gelopen. Een beetje druk, een hoop restaurants en mensen die zo dingen verkopen.

Een prachtig kunstwerk van zand. ’s Avonds is hij nog toffer, want dan is het verlicht!

Wat ik ook zo leuk vind zijn de katten die er rond rennen, want honden zie je er niet veel. Logisch met de warmte! Maar dan waardeer ik de poezen en katten toch nog een beetje meer. Die onderste is net Yoshi, de poes van Jordy en Mandy. Grappig!

En dan heb je nog de fijne boulevard om ’s avonds overheen te lopen. Onderstaande foto was geluk hebben. De graden die je op het bord ziet, was eerst de tijd. En zo probeerde ik er nog een in het donker op de terug weg.

Dat lukte! Naar mijn mening iets minder mooi, maar toch een leuk beeld van het verschil in maar 1(!) uur tijd.

En die prachtige palmbomen in het donker met de verlichting erop. Een klein beetje spooky, maar ook heel zomers. 2 prachtige dagen in wat foto’s gegrepen.

Een fijne hangmat tip

Vlak voor de vakantie ontving ik van Tropilex een prachtige hangmat in zwart, wit en grijs. De hangmat verpakt in een handige tas van dezelfde stof. Ideaal om mee te nemen, wat ik jammer genoeg niet heb gedaan. En deze wilde ik graag nog even met jullie delen. Want ik vind hem echt ontzettend tof. Hij ziet er stevig uit en het materiaal is fijn zacht. Ideaal om een middag in te relaxen.

Hij werd verzonden in een stevige plastic verpakking en er zat een leuke deurhanger bij. Een leuk detail! Op de webshop was ontzettend veel keus, ook voor de kleinste was er van alles te verkrijgen. Het kijken is het sowieso waard, maar mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn hangmat, klik dan *hier*.

Echt een leuke investering.. En je kunt er ook je bevestigingsmateriaal of een standaard krijgen. Dus ook voor in huis is hij erg leuk. Bij ons moet ik het helaas voor in de tuin houden, binnen is te klein, maar als je de ruimte hebt is het wel erg leuk! Of ik moet wat plaats houden op mijn kantoor?!. We zullen het zien.

Zo en nu hoop ik dat ik je even een vakantie gevoel heb kunnen geven. Met zo’n hangmat haal je het gevoel ook weer wat meer naar je toe. Lekker met een boekje en een smoothie bungelen en genieten. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ger
  oktober 23, 2018 / 7:34 am

  Heel leuk ook de foto’s fijn toch zo’n vakantie.

 2. oma
  oktober 23, 2018 / 7:56 am

  nu heb ik ook even genoten van Gran Canaria, het is daar wel erg mooi, maar de foto’s zijn dan ook heel goed gemaakt. De hangmat kun je beter op een hobbykamer zetten i.p.v. je werkkamer. Een fijne dag Kelly, liefs oma xx

 3. José
  oktober 23, 2018 / 7:58 am

  Als je die foto’s ziet krijg je weer zin in vakantie. Leuke foto trouwens van Ger en mij had ik nog niet gezien. gr xxx

 4. Dorothé
  oktober 23, 2018 / 9:53 am

  Geweldig om te zien. Mooie foto’s
  Enne de hangmat, eigenlijk zo gek nog niet at the office ideaal breinstormplekje toch?
  Dank je wel voor de vieuw op Gran Canariaxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: