2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Even terug naar Zoutelande

Zoutelande

Voor vandaag stond er eigenlijk een recept gepland, maar de tijd om het te maken ontbrak. Dus ik neem jullie muzikaal mee naar Zoutelande. Mijn favoriete Zeeuwse plaatsje waar ik heerlijk kan genieten.

Zoutelande

Eigenlijk gaan we ieder jaar naar Zoutelande. Dit jaar zijn we ook weer geweest. Een plaats waar het als thuis komen voelt, omdat je er al jaren komt. Over het algemeen bestaan onze uitstapjes in Zoutelande uit wandelen door de duinen. Dit jaar hingen we voor het eerst sinds jaren weer op het strand. En natuurlijk werd het dorpje ook nog even bezocht, want dat doen we elk jaar.

Zoutelande

In Zoutelande kom ik altijd tot rust. Heerlijk uitwaaien, genieten van het water, de spelende honden, de containerschepen die langs varen en hoewel we altijd met z’n allen gaan kom ik er vaak ook even tot mezelf. Soms, of eigenlijk ieder jaar, komen er weer nieuwe ideeën boven als ik op zo’n locatie ben. Dingen die ik wil gaan doen of dingen die ik wil veranderen. Iets meer dan een jaar geleden besloot ik daar dat het toch tijd was voor een auto. Dit jaar genoten we gewoon als familie en kwamen we heel uitgerust terug. Alsof we weken op vakantie waren geweest.

Het nummer van Blof vind ik heerlijk om naar te luisteren, de melodie geeft me dezelfde rust die ik normaal uit het op het strand zijn haal. Het kalmeert, maar het geeft ook power om weer verder te gaan. De tekst vind ik ook erg mooi, hoewel het niet echt toepasselijk is klinkt het wel heel erg lekker. De stemmen passen ook goed bij elkaar. Ik kan er echt even van genieten. Maar ook de versie van alleen Blof vind ik prachtig, het geeft gelijk een heel ander effect. Maar net zo fijn om naar te luisteren.

Zo en dan ga ik nu nog even genieten van mijn pyjama ochtend en mij zo aankleden voor tweede kerstdag. Ik wens je een fijne dag! En neem even 03:40 minuten voor jezelf.

Dikke knuffel!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: