2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Mijn favoriete animatiefilms van de afgelopen tijd

animatiefilms

Het afgelopen half jaar zijn er geweldige animatiefilms op het grote doek uitgebracht. Van Disneyfilms tot Dreamworks. Maar ook zag ik er die het afgelopen jaar zijn uitgebracht. En uiteraard heb ik daar wel een paar favorieten bij zitten! En die leken mij wel leuk om te laten zien.

Boss Baby

via GIPHY

Deze film staat met stipt op 1 ! Ik vind dit zo’n geweldige film. Met een hoop humor en een beetje gevoeligheid hebben ze iets heel moois gemaakt. Ik vind het idee van zo’n geheim leven namelijk wel grappig. Zo denk ik dat onze hamster Kiko ook een geheim lab heeft in de keuken. Zo zie ik ook baby’s in de nachtelijke uren op meeting gaan haha. Pure fantasie kan veel met je doen..

Smurfs: The lost village

via GIPHY

De smurfenfilm van dit jaar vond ik ook heel gaaf. Pracht film, met een mooie betekenis. Iedereen is speciaal! Ik heb hem met veel plezier in de bioscoop gekeken.

Vaiana

Vaiana is vorig jaar uitgebracht, maar keek ik afgelopen vakantie pas voor het eerst. En dat is ook echt een prachtige film hoor! De liedjes vind ik erg leuk en het verhaal is ook heel mooi. Ik geloof namelijk wel dat er meer is na de dood. En zij laten dat ook op een hele mooie manier zien!

Animatiefilms die ik nog wil zien dit jaar

Het jaar is nog niet voorbij en er zijn nog hele toffe films onderweg. Zo zou ik Kapitein Onderbroek nog willen kijken, die komt 11 oktober in de bioscoop. En Despicable me 3 is al op de doeken geweest, maar die wil ik ook graag nog zien. En dan hebben we nog Paddington 2, die komt 6 december in de bioscoop. Die zou ik wel in de bioscoop willen kijken.

En zo houden films mij zo nu en dan ook bezig. Zijn er nog films die jullie graag zouden willen zien dit jaar?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: