2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete bloggers, youtubers en podcasts van de afgelopen tijd

bloggers

Dagelijks ben ik online te vinden op allerlei platformen. Naast de gebruikelijke dingen als Facebook en Instagram vind je me ook veel op Youtube. Lees ik heel graag de verhalen van andere bloggers. En ik luister toffe podcasts. Dit is een overzicht van mijn favoriete op dit moment!

De laatste keer dat ik iets van mijn favorieten deelde buiten gerechten was 2017! Toen deelde ik namelijk mijn herfstfavorieten. Hoog tijd dus om hier weer eens wat nieuwe favorieten te plaatsen. Dit keer leg ik dus de focus op bloggers, Youtubers en podcasts!

Bloggers

Nu ik zelf weer meer probeer te schrijven probeer ik ook weer meer blogs te bezoeken. Het blijft leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook blogs die ik vroeger bezocht bezoek ik nu nog steeds en het is natuurlijk ook hartstikke leuk als er in oude blogs nieuw leven wordt geblazen! Via Bloglovin probeer ik alle blogs bij te houden, maar er zijn er een paar die ik goed kan onthouden en ook regelmatig bezoek!

Zo lees ik graag de blog Enjoy Your Own Beauty. De blog doet me denken aan de verschillende blogs die ik vroeger heb gehad. De onderwerpen variëren van persoonlijk naar make-up en eten. Precies wat mij interesseert!

Ook lees ik graag nog Simplynspecial! Een blog waar (gelukkig) nieuw leven in is geblazen. Ze schrijft nog steeds over allerlei onderwerpen en inmiddels zijn daar mama gerelateerde artikelen bijgekomen. En hoewel ik geen mama (to be) ben vind ik het wel heel leuk om mee te snuffelen.

En als laatste deel ik Elise Joanne. Een persoonlijke lifestyle blog die ook mama en beauty gerelateerd is. Ik vind haar altijd zo lekker nuchter, maar ze is ook niet schuw om haar gevoel te delen. En daarbij vind ik haar manier van schrijven heel fijn om te lezen. Zij staat dan ook al heel lang op mijn lijstje die ik vast bekijk.

Youtubers

Eigenlijk kijk ik iedere dag wel wat Youtube filmpjes. ’s Ochtends bij mijn ontbijt, ’s middags bij de lunch en ook na de wandeling wil ik nog wel eens blijven hangen bij het kijken van vlogs. En tijdens het avondeten en de afwas kijk ik 9 van de 10 keer ook nog een filmpje.

De Nagelkerkjes is een familie vlog waar ik mij iedere dag weer op verheug. Ik vind het geweldig om in dit grote ondernemende gezin mee te kijken. Ik ben altijd enorm nieuwsgierig naar hoe het er bij anderen aan toe gaat en zij geven een heel open kijkje in hun leven.

De Brummers is een familie uit het zuiden. En als mede Limburger vind ik het leuk om mee te kijken naar wat zij zoal beleven. Ondanks de gezondheidsproblemen en ditjes en datjes maken ze er het beste van en zijn ze vooral ook heel grappig. Bij hun vlogs denk ik altijd “Als ik zou vloggen, dan zou het er hoogstwaarschijnlijk net zo uit zien.”. En aangezien ik het niet doe blijf ik hangen bij het kijken naar hoe een ander het wel gewoon doet.

Een naam die je misschien niet is ontgaan is Boncolor. De Rotterdamse Bonnie vlogt over haar leven met haar vriend en katten. Ze is heel milieu bewust, vegetarisch, maar boven alles vooral een hele leuke vrolijke verschijning om naar te kijken. Ook haar serie Kringloopkwartier, waarin ze met een gast de challenge aan gaat om in een kringloop een leuke outfit voor elkaar te scoren, vind ik heel tof. Ze is heel inspirerend! En ik vind haar vlogs gewoon heel tof ge-edit.

De 2 lieve vriendinnen Willemijn en Martine van Wil&Tien horen ook zeker in het lijstje van favorieten thuis. Ik vind het 2 toffe vrouwen die hun leven op een hele pure manier laten zien. Gewoon zoals hun gezinslevens zijn met alle ups en downs die ze tegen komen. Mijn meest favoriete vlog van hun is denk ik wel het moment dat ze een vrachtwagen rijles namen. Dat vond ik zo tof! Ik blijf erbij, dat wil ik ook nog een keer doen. Al is het maar om een keer over een industrieterrein te mogen rijden.

Wie ik ook absoluut niet mag vergeten zijn Kim en Ilonka van Alboe. Ze hebben pas geleden hun Youtube kanalen gesplitst om ieder los van elkaar hun verhaal te delen. En om dan samen op Alboe nog toffe video’s te maken. Allereerst vind ik het gewoon heel tof om het op die manier te gaan doen. Maar ook hun verhalen spreken mij aan en de manier hoe ze de dingen delen. Het zijn Brabantse en die vind ik 9 van de 10 keer hartstikke leuk!

Podcasts

Naast dat ik veel loop voor mijn werk wandel ik gemiddeld ook nog 2 tot 3 keer per dag met Jewel. Tijdens deze wandelingen wil ik soms nog wel eens het gevoel hebben dat ik ook nog iets nuttigs aan het doen ben. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om inspirerende podcasts te gaan luisteren!

Zo luister ik heel graag naar Celine Charlotte. Ze is een heel gepassioneerd ondernemer die heel open verteld over dingen als mindset en persoonlijke ontwikkeling. Voor mij super interessant en iets waar ik graag mee bezig ben. Haar podcasts zijn echt een aanrader om te luisteren. Mijn favorieten tot nu toe zijn: ‘Hoe ik in 2 jaar tijd 20.000 volgers kreeg op Instagram’ en ‘Balend op de bank, dit doe ik als ik me bluh of jaloers voel’.

Verder luister ik ook graag naar Kelly Caresse. Ze deelt naast dingen over haar gezinsleven ook dingen over persoonlijke ontwikkeling en social media. De dingen die ik zelf heel interessant vind en die me vaak ook kunnen inspireren.

Zo en dan heb ik nu al mijn favoriete bloggers, youtubers en podcasts van de afgelopen tijd wel gehad. Binnenkort zal ik er een delen over mijn favoriete recepten die ik online heb gevonden. Die heb ik nu namelijk even er buiten gehouden. Heb jij nog tips voor me over wie ik zeker ook eens op moet zoeken?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

2 Reacties

 1. simplynspecialcom
  mei 14, 2020 / 9:33 am

  Wat leuk dat je je favorieten deelt! En super lief dat ik hier tussen sta 🙂 Kim en Ilonka volg ik ook al geruime tijd. Vind het leuk om een kijkje te krijgen in iemands leven via een vlog.

 2. mei 15, 2020 / 9:33 am

  Super leuk dat je me noemt in je favorieten! 🙂 Ik volg zelf eigenlijk alleen maar bloggers op het moment. Voorheen ook wel youtube, moet ik weer eens wat meer doen.

  Leuk lijstje!

  Liefs
  X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: