2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten april: eerste koude schotel van het jaar!

koude schotel

Het is weer tijd voor een lading favoriete gerechten van de afgelopen maand. De afgelopen maand aten we voor het eerst dit jaar weer koude schotel! En het eerste bolletje ijs en de eerste ijskoffie bij de Hema.

Mijn favoriete toetje

Mijn favoriete toetje van april was toch wel het toetje met Pasen! Voor die gelegenheid had Ger namelijk witte chocolade mousse gemaakt. En die was echt heerlijk! Daar heb ik enorm van genoten.

Stamppotten

April was ook nog de maand waarin wij best wel wat stamppotten nog aten. Zo maakte ik bovenstaande bonenstamppot en hieronder wortelstamppot. Hoewel de wortelstamppot vooral in samenwerking werd gemaakt haha. Kenneth kruidde de speklapjes en ik maakte de stamppot.

Hamburgers

We aten eigenlijk best veel zelfgemaakte hamburgers. Bijna ieder weekend wel. Heel lekker en ook simpel om te maken!

De eerste koude schotel

Afgelopen maand was het regelmatig heel warm. En toen we een keertje bij mijn ouders waren vroegen ze ons of we zin hadden om koude schotel mee te eten. Daar zeg ik geen nee tegen en zo was de eerste keer koude schotel dit jaar een feit! Heerlijk met sla, augurkjes, uitjes, asperges en stokbrood.

Diezelfde dag haalden we ook ons eerste bolletje ijs bij de ijssalon voor dit jaar. Dat was ook weer genieten en zeker voor herhaling vatbaar!

IJskoffie bij Hema

Het was ook de maand dat ik voor het eerst weer de ijskoffie kon nemen bij de Hema. Die heeft net wat meer een koffie smaak dan de Mc Donalds en is ook zo lekker. Ik kan sowieso enorm genieten van die koffie momentjes als we in de stad zijn. Vind dat echt heel gezellig! En naast die ijskoffie had ik ook een heerlijke punt chocolade taart. Want chocolade is altijd goed!

En dat waren mijn favoriete gerechten van april. Het waren vooral ” de eerste keer van het jaar” momenten. Heb jij al koude schotel gegeten dit jaar?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    mei 3, 2018 / 7:47 am

    De tijd van stamppotten is nu een beetje voorbij. Het weekend wordt fijn weer en het campingseizoen begint dan neem ik een bakje koude schotel mee is altijd lekker. Gr xxx

  2. oma
    mei 3, 2018 / 7:57 am

    Kelly, je weet wat lekker is, maar je kunt er ook intens van genieten. Chapeau, dat jullie zelf koken!! En nog mooier dat jullie het ook samen doen. Een fijne dag en geniet ook van het mooie weer voor de nodige vitamientjes. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: