2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten| oktober de Engeland editie

Engeland editie

Iedere maand maak ik een overzicht van mijn favoriete gerechten! Van oktober had ik deze nog niet gemaakt, dus vandaag de oktober editie. En niet zomaar eentje, een soort van Engeland editie met heel veel lekkers!

Engeland editie

 

Engeland editie!

Oh deze fish and chips was echt goddelijk! En dat helpt mij herinneren aan de hotspots die ik nog met je wil delen! Ga ik doen, beloofd, ik schrijf het nu in mijn blogpost planner!

Oh apple crumble met custard, zo ontzettend lekker. Moet ik echt eens zelf maken!

Het lekkerste Engels ontbijt wat ik in de vakantie heb gehad. Hmmm, i want to go back!

Ook probeerde ik Indiaas eten in Engeland, een dikke aanrader! Zo lekker!

In deze foto gaat het zich om de salade, want de dressing hiervan was echt heel lekker. Het was een caesar dressing, eentje die ik normaal niet zelf zou kopen, maar het viel reuze mee. Jam!

Deze pastry was ook zo ontzettend lekker. Met groente en wat vlees. Eens kijken of ik dit niet een keer zelf kan maken!

Jaa de lasagne in Engeland. Het was even een mini risico, want overal wordt de lasagne anders gemaakt. Maar deze was heel erg lekker!

Ja de jacked potato met tonijn die ik at in mijn restaurant. Ik ga niet in herhaling vallen, ik denk dat je weet wat ik wil zeggen!

In Kent aten we een aantal keer bij een tentje langs de weg. Daar namen we dan een bacon and egg sandwich. Die tentjes kwamen we in Cornwall niet zo veel tegen. Dus haalde we de spullen bij de Asda en maakte Kenneth hem zelf. Nomnomnomnom..

Tacosoep

Ook een belangrijke ontdekking in oktober, maar niet in Engeland, was de tacosoep. Een aanrader als je het mij vraagt. Alleen was die van mij niet echt een soep. Het was meer een dip, maar dat maakte hem er echt niet minder lekker op. Die moet ik eigenlijk weer eens maken!

Braadworst

Hier in huis hebben we de braadworst herontdekt. Die vind ik tegenwoordig weer super lekker en hij is ook gemakkelijk klaar te maken. Plus als je nog iets over hebt wat niet genoeg is voor een 2e maaltijd kun je het goed op de boterhammen doen. Nog lekkerder!

En dat waren mijn favoriete gerechten van oktober!Ik ben de foto’s van de scones kwijt, anders hadden die er ook nog tussen gestaan. Dus die foto ga ik zoeken en dan zie je die terug in de hotspots in december. Wat eten jij graag op dit moment? En wat vond je van de Engeland editie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. José
    november 24, 2017 / 4:50 pm

    Als ik die foto’s zie wil ik gelijk koffer pakken en gaan. Haha gr xxx

  2. Ans v zantvoort
    november 24, 2017 / 5:10 pm

    Heerlijk al die Engelse lekkernij, jammie, braadworst vinden wij hier ook lekker kun je bijna overal bij eten, fijn weekend groetjes van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: