0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Favoriete gerechten in februari: vooral lekker makkelijk

makkelijk

Het is alweer tijd voor de volgende favoriete gerechten! Februari stond vooral in het teken van lekker makkelijk. En dat was zeker niet verkeerd en daarnaast ook nog eens gevarieerd. 

Lekkere broodjes

Afgelopen maand hadden we ieder weekend wel wat lekkers als ontbijt/lunch. Vaak een stuk stokbrood met beleg, maar ook dit lekkere broodje bij Bufkes wil ik niet vergeten. Hij zag er mooi uit en smaakte ook nog eens enorm goed.

Ook ontdekte ik het brood bakken! Iets wat ik nu veel vaker wil doen, want het is leuk, makkelijk, lekker en niet duur. Een pak meergranenbrood en 300ml lauw water. Nu alleen nog zorgen dat het gaat rijzen, want dat doet hij tot nu toe bij ons niet. To be continued!

Soep en/of pannenkoeken

Afgelopen maand aten we 2 keer pannenkoeken en volgens mij 3 keer soep. Heerlijk vind ik die pannenkoeken. Zelfgemaakt zijn ze het lekkerst, maar ook die voor op te warmen zijn prima. Dit was trouwens een zelfgemaakte soep. De eerste dag was het meer groente met water, maar de 2e dag was hij al een stuk beter en veel meer soep!

Flakes met pure chocolade en aardbeien

Dit ontbijtje heb ik veel gegeten op het eind van februari. Toen waren de aardbeitjes in de aanbieding en die nam ik maar wat graag mee. Een super lekker ontbijtje en een vrolijke manier om de dag te beginnen!

Gebakjes

Regelmatig verscheen er wat lekkers voor mij neus in februari. Oma was jarig en had zelfgemaakte appeltaart. De zondag erna had ze nog over en toen at ik daar ook nog een stukje van. Speciaal een mooi stukje, omdat ik er altijd foto’s van maak. Humor! En ik mag de stroopwafelcake van Jill niet vergeten. Die was ook meer dan lekker!

Lekker makkelijk

In februari aten we vooral heel makkelijk. Het was de eerste maand stage en terug thuis had ik nooit veel puf om uitgebreid te koken. Er verschenen veel AGV maaltijden op ons menu, maar ook nasi, woknoodles en al het andere wat je in dagboeken kon lezen. Gewoon lekker makkelijk en daar is niks mis mee!

Perensap

Perensap heb ik ontdekt op de luchthaven van Eindhoven. Voor mijn gevoel best prijzig, maar wel heel erg lekker. Peertjes voor een peer haha. Jum!

En dat waren mijn favoriete gerechten van februari. Of ja de highlights vooral haha. Het allerlekkerst vond ik denk ik de zelfgemaakte pannenkoeken. Die waren namelijk erg geslaagd en dat had ik niet verwacht!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 10, 2018 / 8:09 am

    allemaal om van te smullen, leuk! Fijn weekend voor jullie beiden! groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: