2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten van januari: de aardappeleditie

aardappels

De maand januari is om en daarom laat ik je weer onze favoriete gerechten van januari zien. En dit is echt een aardappeleditie, want we hebben meer met aardappels gehad dan wat anders haha.

Beetje buitenlands

We hebben echt maar een klein beetje buitenlands eten gehad. Zo hebben we lasagne gehad en andere soorten pasta. En een chili sin carne mengsel met rijst en een wrap. We hebben ook nog gewokt bij de chinees. En that’s it haha.

Heel veel aardappels

Tja de aardappels winnen het deze maand haha. We hebben gewoon gekookte aardappels gehad, een paar keer gebakken, in rösti vorm en in stamppotten. Het verbaasde me wel, want zo gek zijn we niet op aardappels haha. Maar ja op zich is het prima. We varieerden ook nog een keer met salade, soep, en gebakken vis, in plaats van een aardappeltje.

Maar één keer frietjes

We hebben in januari, maar een keer frietjes gegeten. Ik een keertje bij mijn ouders en dan denk ik dat Kenneth deze ook wel heeft besteld thuis. Dat vind ik best gek, want normaal eten we toch wel vaker frietjes. Of ik overdrijf gewoon in mijn bovenkamer haha.

Veel chocomelk momentjes

plannen

In januari had ik vooral veel chocomelk momentjes haha. Dan zaten we weer bij de Hema en namen we een warme chocomelk met wat lekkers. Of gewoon bij mijn ouders aan de warme chocomelk.

En daarbij of los hadden we genoeg lekkers. De appeltaart van oma, de brownies van Jill, de appelbol bij de Hema en nog een paar keer wat kleins van Mc Donalds.

En dat waren de “favoriete” weer van januari. Echt favorieten zijn het niet haha. Het is vooral een overzicht geworden. Als ik een favoriet zou moeten kiezen denk ik dat ik voor de chili sin carne ga, die was heel erg lekker. Heb jij een favoriet gerecht van afgelopen maand?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 6, 2018 / 8:08 am

    gewoon eten, groenten en aardappels, kan je ook heel lekker maken, wat meer werk, maar gezonder! In de winter is er wat minder keus aan groenten, maar dan smaakt een stampje ook. Een fijne dag Kelly! groetjes oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: