2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten maart: het eerste softijsje discodip

softijs

April is alweer halverwege, hoog tijd dus om nog even terug te blikken op maart. En dan vooral op de favoriete gerechten van afgelopen maand. Een heerlijk eerste softijsje, veel aardappels en niet te vergeten.. ABC!

Relatief veel gerechten met aardappels

voetbalwedstrijd

Het waren best veel gerechten met aardappels die op ons bord verschenen. Zo hadden we hierboven een hollandse groentemix met schnitzels. Simpel, maar wel erg lekker vond ik.

Maar ook gewoon aardappelen met groente en een schnitzel of iets anders. Het was net alsof we het herontdekt hadden. Nu zullen wij nooit de grootste fans van aardappelen worden, maar goed dat hoeft ook niet.

En de lekkere stampotten! Zoals de bonenstamppot hieronder. Of wortelstamppot met een speklapje, die was vooral favoriet op het einde.

De bagelburger

woensdag

Wat we ook herontdekte was de bagel met een visburger. Zo makkelijk en heel lekker. Dat waren we weer even vergeten. Maar dat komt ook doordat je deze niet bij de Plus krijgt. Daarvoor moet ik of naar de Appie of soms naar de Lidl. En dan denk je er niet aan om een zakje bagels te halen. Maar nu hebben we nog een pakje liggen, dus in april krijgen we nog een keer de bagel burger. Nom nom nom.

ABC Sevenum

Mijn een na grootste favoriet van afgelopen maand was natuurlijk ABC Sevenum. Dat was weer heel erg lekker en echt een aanrader als je het mij vraagt. Ik vind het leuk om in een restaurant te komen waar je lekker veel kan kiezen en van alles wat kan nemen. Het is misschien wel iets ongezelliger, maar dat is maar net wat je er zelf van maakt.

De grootste favoriet… softijsje discodip

softijs

Het is niet echt een gerecht, maar de grootste favoriet van afgelopen maand is toch dit softijsje met discodip. De eerste van het jaar en gelijk ook een van de grootste die ik heb gehad. Want het softijs zat zelfs nog in het bakje. Vaak als je een softijsje krijgt draaien ze een rondje om de rand en gaan ze dan omhoog, maar deze begon in het bakje. Jum!

Zo en dat was het alweer, de favorieten van maart. Misschien niet veel speciaals, maar wel erg lekker! Heb jij het eerste ijsje van het jaar al gehad? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 19, 2018 / 8:06 am

    op het moment vind ik het wat moeilijker met de verse groenten, maar nog even en dan zijn ze er weer. Het eten klaarmaken komt ook steeds terug. Een fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: