0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Favoriete gerechten mei: vis, gemak en de eerste ijscoupe

vis

Het is al weer even geleden dat het favorieten gerechten artikel online kwam. Maar we moeten bij blijven, dus ook de maand mei komt voorbij. Met aardappelen, vis, gemak en ijs.

favoriete gerechten van mei!

Op de een of andere manier heb ik de quarter pounder ontdekt. Ja echt, die ene keer dat ik Mc Donalds at in mei at ik een quarter pounder. En dat heb ik doorgezet in mei. Op de een of andere manier vind ik ze op het moment heel erg lekker.

Een visje met groenten

Ik kocht per ongeluk pangafilet in plaats van zalm. Maar omdat ik toch nog steeds vis met teryiaki saus wilde maken gooide ik het gewoon over de pangafilet heen. En stiekem was dat heel erg lekker! Alleen zou ik er de volgende keer wel nog wat rijst of aardappelen bij maken.

Het gemak van de maaltijdsalade

barbecue

Mijn favoriete maaltijdsalade van de Plus is momenteel barbecue chicken. Echt een aanrader als je zoiets wilt uitproberen. En je hebt iets gezonds met iets super simpels gecombineerd. I like that!

Nog wat frietjes

Nog een portie frietjes in dit favorieten overzicht. Maar ik kan het niet laten. Deze was volgens mij van met Moederdag. Ik had sinds lange tijd weer eens een viandel en die was toch wel heel lekker met appelmoes. Tip van flip, raad van Kel, voor Kel, vaker doen!

Zalm in bladerdeeg

Ook een soort van herontdekt heb ik het gemak van de zalm in bladerdeeg. Binnen no time klaar en te combineren met aardappels, maar ook met rijst. Dat heb ik laatst gedaan en dat smaakte ook goed.

Een ijscoupe van om de hoek

En dan de laatste favoriet! Eentje die niet heel vaak voor gaat komen ben ik bang. Een ijscoupe van de ijssalon praktisch om de hoek. Die we op een doordeweekse dag gingen eten. Dit is de frozen yoghurt aardbeien, echt mega lekker!

En dat waren mijn favoriete gerechten van mei. Juni zal niet zo lang op zich wachten, aangezien juli alweer bijna begint en ik ook weer ben begonnen. Wat was jouw favoriet gerecht van mei? Of wat heb je laatst ontdekt?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juni 24, 2018 / 8:15 am

    Ja Kelly, je moet soms wat verzinnen, koken en eten komen elke dag terug. Variatie is belangrijk om het lekker te blijven vinden. Een fijne dag en geniet er samen van. Groetjes oma xx

  2. Ger
    juni 24, 2018 / 11:21 am

    Aardappelen en vis ken ik maar gemak moet je toch eens leren maken (grapje) type vout. En het fijne van de foto’s is saté van schoonpapa. Hi hi. Ga zo door hoor groetje uit Ringwood ❤️❤️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: