2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favorieten gerechten oktober, met topper 2018

topper

Het is tijd om weer terug te gaan kijken op de gerechten van oktober. De topper van 2018 deel ik met je en daarnaast nog een hoop kleine favorieten. Be prepared voor wat gerechten uit Gran Canaria, Hollandse pot en gemakkelijke gerechten.

Gerechten op Gran Canaria

Op Gran Canaria at ik vooral heel veel vis. Dit was niet bewust, het kwam zo uit, maar ik moet eerlijk zeggen dat ze niet bij mijn favorieten van de maand zitten, uitgezonderd de paella. Mijn favorieten van die week zijn toch wel de all you can eat Chinees, kalfsbiefstuk en English breakfast. 

Die waren erg lekker!

Mijn topper van 2018

topper

Mijn momentele favoriet van 2018 is toch wel de chicken curry die ik op Gran Canaria at. Kip in een heerlijke zoete, kruidige, zachte saus met stukjes ananas. Zo lekker! En dat in combinatie met rijst en frietjes. Loved it!

Hollandse pot

In oktober hebben we ook een aantal keren bij mijn ouders gegeten. Heel gezellig! Daar aten we vooral Hollandse pot en we hebben er frietjes gehad. De stamppot bij mijn ouders vind ik het lekkerste, op de een of andere manier valt er aan die niet te tippen.

Veel gemakkelijke dingen

Ook maakte ik in oktober veel gemakkelijke gerechten. De laatste loodjes wogen het zwaarst en ik had geen zin om echt te koken. Daarnaast was ik een aantal keren alleen en ook dan maak ik geen culinaire hoogstandjes. Daardoor behoren de tosti van mora met een grote bak salade en de erwtensoep met pannenkoeken tot mijn favoriet. En de burger met verschillende salades. Oh en voor ik het vergeet, de lekkere wraptaart met gevulde paprika.

En dat waren al mijn favoriete gerechten, met hoogstwaarschijnlijk de topper van 2018. Heb jij al veel Hollandse pot gegeten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    november 9, 2018 / 12:08 pm

    Wij eten bijna altijd “Hollandse Pot” als je Nederlandse groenten, vlees en aardappelen bedoelt. Vaker komen de groenten ook wel uit het buitenland, omdat ze hier dan niet op voorraad zijn, zoals boontjes, bloemkool en ook sla. De stamppotten lijken op die van jouw pap en mam, en die vind je ook lekker, wij eten elke middag lekker, niet culinair maar wel zoveel mogelijk gezond. Een fijne dag Kelly en liefs van oma xx

  2. José
    november 9, 2018 / 3:06 pm

    Nu het richting winter gaat eten we ook vaker hollandse stamppot afgewisseld met gewone aardappel groente en vlees gerechten. die kip curry van Gran Canaria vond ik ook heerlijk. Misschien een idee om zelf eens te proberen. Indonesische en italiaanse pasta zijn ook favoriet. gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: