2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten| September wraps en meer!

wraps

De maand september is om, dus het is weer tijd om terug te kijken naar mijn favoriete gerechten van afgelopen maand! Van soep tot wraps, ik laat je mijn favorieten zien.

soep

Soep

Wat me opviel toen ik door mijn One Drive aan het struinen was, is dat ik voor mijn doen best veel soep heb gehad. Zo aten we aan het begin van september 2 dagen tomatensoep, ik at nog broccoli-bloemkoolsoep en erwtensoep, en aan het einde van de maand aten we weer tomatensoep. Nou was het weer er ook regelmatig naar, en ik vind het wel leuk om te zien dat ik soep steeds meer kan waarderen. Vroeger moest ik er namelijk niks van hebben haha.

Wraps

Wraps aten we afgelopen maand een keertje. Zelf gemaakt met een chili con carne achtig mengsel. Goddelijk! Máár, ik at ook een wrap in het Steakhouse. De enige keer dat we uit eten zijn geweest haha. Die was hemels. Met spareribvlees, champignons, ui, en een saus. Good memories!

AGV’tjes

Heel Holland Bakt

We aten eigenlijk amper rijst of pasta in september. Best gek eigenlijk.. We aten vooral aardappels met groente en friet. En die aardappels kwamen dan in verschillende soorten en maten. Eigenlijk wel prima voor een keer!

Maand van de friet

Tja je gelooft het of niet, maar voor mijn gevoel was het echt een frietmaand haha. We startte met frietjes bij de Mc Donalds. Daarna hadden we ze nog een keer bij het Steakhouse. Bij papa en mama at ik ze een keer. En ook aan het einde van de maand at ik nog een keer frietjes. En zo aten we/ at ik ze nog een paar keer. Heb er in ieder geval geen moeite mee gehad.

Uitproberen

werkende planning

September was ook een maand van uitproberen hoor. Buiten het gekke maar heerlijke chili con carne achtige mengsel, maakte ik ook een zuurkoolschotel. Die was ook heel erg geslaagd vond ik. En ik maakte risotto, wel met behulp van een pakje, maar toch! En ik kocht paella, maar die hebben we nog niet uitgeprobeerd.

Het was een zeer gevarieerd maandje! Ondanks het feit dat we eigenlijk vooral aardappelproducten hebben gehad. Dus ik vind het wel knap haha. En ik heb van elk bordje genoten, daar gaat het om! Wat was jouw favoriet deze maand?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Ger van Zantvoort
    oktober 2, 2017 / 4:06 pm

    Een te lekkere Ballontraebay je kunt er van genieten en weinig commentaar op geven.
    Groetjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: