2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten van juli: van scones tot zoete aardappelfriet

scones

Het is tijd voor weer een favoriete gerechten van de maand artikel! Het gaat van de heerlijke scones in Engeland tot de zoete aardappelfriet van de Mc Donalds. Ik heb er 9 die ik met je wil delen!

Deze pizza aten we in Brighton en oh dit was echt gigantisch! Maar ook super lekker. Ik denk dat ik 1/3 heb moeten laten staan, want het paste er niet meer bij. Maar dikke aanrader. Ik zal het adresje verwerken in een nieuw artikel binnenkort.

Ja dat brood. Het blijft een geniale uitvinding zo naast de weg. Ik hou van de wegen van Engeland en de tentjes met bovenstaand brood maken het nog beter. Dit is trouwens een boterham bacon and egg, precies hetzelfde als wat ik op mijn 1e keer in Engeland at.

scones

Als ik in Engeland ben wil ik ook scones eten, zo’n heerlijk broodje met jam en clotted cream. Goddelijk! Die hoort echt in de favorieten!

Dit is echt een geniale milkshake! Die kochten we bij de Shakeaway. Een tentje dat we afgelopen vakantie voor het eerst ontdekten. Dit is de colin. Wat er precies in zit weet ik niet meer.. Maltesers, curlywurly’s en meer!

Dit was echt leuk om te maken. Een soort broodje kebab, maar dan anders. Kelly stijl dus. Turksbrood, shoarma, sla, komkommer, tomaat en knoflooksaus. Heel erg lekker! 

Dit waren de pancakes uit de American Dinner in Brighton. De volgende keer ga ik voor een burger, want dit was eigenlijk een toetje. Maar dit was oh zo lekker. Pannenkoekjes met nutella en aardbei ertussen. Wie krijgt dit nog op na een burger? Ik niet haha. Maar dit was echt heel lekker.

Het enige Engels ontbijt dat ik heb gehad, haha. Maar lekker was het wel! Scrambled eggs, toast, bacon, witte bonen in tomatensaus, sausages, mushroom en nog iets anders. Mij doet het denken aan balkenbrij. Lekker!

Dit ijs heb ik laatst herontdekt. Wafeltjes met chocolade, vanille en aardbei ijs er tussen. Zo ontzettend lekker na een warme dag. 

Ja, dan nog als laatste de zoete aardappelfrietjes bij de Mc Donalds. De een vind het niks en de ander vind het iets. Ik vind ze erg lekker. Weer eens wat anders, hoewel ze de echte frietjes niet kunnen verslaan. En ook de guacamole burger is dikke prima.

Zo en dat waren al mijn favorieten van deze maand. Meer dan genoeg en weinig echt gezonds. Maar heey, balans is ook hier de key! En nu wil ik terug naar Engeland om al het andere te eten wat ik niet heb gehad haha. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    augustus 9, 2018 / 7:53 am

    Fijn, dat je er zo van genoten hebt, maar inderdaad niet gezond. Het gebeurt ook niet elke dag. Lekker afgekoeld, hè! Een plezierige werkdag, groetjes oma xx

  2. Mandy
    augustus 9, 2018 / 8:42 am

    Dat zijn lekkere gerechten 😀 zou ze allemaal ook wel willen :D!! jammmieee Hihi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: