2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten van juni met de topper

high tea juni

Een tijd geleden deelde ik met jullie mijn favoriete gerechten van de afgelopen 8 maanden. Inmiddels zijn we weer 2 maandjes verder en een hoop gerechten, dus mij leek het leuk om het nog eens te doen! Maar nu maandelijks, de vandaag is juni aan de beurt!

Aviko maaltijd

Het Zwitsere maaltijdje, erg lekker!

Een groot favoriet bij ons zijn de Aviko wereld maaltijden! We hebben tot nu toe Zwitsers, Spaans en Grieks gehad en alle drie waren ze erg geslaagd. De grootste favoriet eruit is Zwitsers. Maar we zijn van plan nog meer te proberen. Echt een aanrader, en voldoende als je er nog wat groenten bij doet en eventueel wat vlees. Dit is niet gesponsord, gewoon een tip waar we enthousiast over zijn.

Verse pasta

stortbui

Super lekker en met heel veel groenten! Bommetje vitamines.

Verse pasta is super makkelijk om te maken. Met 4 minuten heb je de pasta gaar en het enige wat dan nog moeite kost is de groente en het vlees. Want de kant en klare verse saus die hoeft alleen maar even op te warmen. Wij vinden het echt heerlijk! Onze favoriet is de tagliatelle met de mascarpone saus waar ik laatst een filmpje over maakte.

IJsjes en milkshakes

Dat was hemels!

Tja, met het warme weer in juni smaakte de ijsjes en milkshakes nog beter. Vooral de coupes bij Clevers en bij ons in het dorp zijn erg geslaagd! Milkshakes maken we meestal zelf met wat ijs en diepvriesfruit of nutella of pindakaas of jam of een combinatie en melk. Lekker, makkelijk en goedkoper. Maar ook de fruit smoothies om voldoende fruit binnen te krijgen zijn geslaagd met het warme weer.

Kipsalon

Petje Pitamientje

De kipsalon

De laatste die ik er wel in thuis vind horen is de kipsalon van Lekker en Simpel. Een makkelijke maaltijd die ook zo klaar was. Ik bakte wat kipfilet blokjes in paprikapoeder met ui en een paprika. En daarnaast had ik voorgekookte schijfjes aardappel. Die op elkaar met een laagjes kaas even de oven in. En een salade er boven op. Jum! Het hele recept vind je hier, als je het ook eens wil proberen.

De favoriet van juni: Pacman salade

high tea

Zie jij ook een pac-man ?

Ook een geslaagde maaltijd de afgelopen tijd was de pacman salade. Een salade van verschillende soorten sla, komkommer, wortel, paprika en rode bietjes met een frisse knoflooksaus. Hierbij maakte ik de eerste dag een zalmfilet in bladerdeeg met spinazie. De tweede dag maakte ik er houthakkers burgers bij die ik insneed om te kijken of het gaar was. Met als gevolg dat we een soort pacman hadden.

 

 Een goedgevulde salade met een lekker stukje vlees of een stukje vis ernaast maakt mij al erg blij. Maar de rest zijn ook echte favorieten. Wat stond er bij jullie in juni regelmatig op tafel?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: