2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten van juni: duvelkesvleis en cupcake

duvelkesvleis

Mijn favoriete gerechten van jullie waren eigenlijk heel makkelijk samen te stellen! Ik had een aantal gerechten die echt wel favoriet waren afgelopen maand. Zo aten we duvelkesvleis, lekkere wraps en een cupcake.

Duvelkesvleis

Duvelkesvleis vergt wat voorbereiding, maar is echt wel een van mijn favoriete gerechten. Bovenstaand bord ziet er heel winters uit, maar ik had er na een week van rijst en pasta ook echt wel zin in. Ik krijg er spontaan weer zin in als ik het zie haha.

Spätzle is iets wat ik pas heb ontdekt bij Ger en José. Een lekkere pasta uit het zuiden van Duitsland. Samen met wat saus, kip en groente vind ik het echt een heel lekker gerecht.

weekend cupcake

Deze suikerspin cupcake uit Sittard was heel lekker! Dit was de cupcake van de maand volgens mij. Een lekker vanille cakeje met een botercreme met glitter.

Grieks

En dan hebben we nog Griekse wraps! Die ga ik zeker nog eens maken. Het recept deelde ik al eerder op Bij Zus. Super simpel, wraps, komkommer, paprika, kipdijfilet en knoflooksaus. En dan is het smullen geblazen.

Zo en dat waren mijn favorieten van afgelopen maand. Ik vermoed dat volgende maand een Engeland editie wordt. Dus be prepared! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juli 9, 2018 / 8:09 am

  we zijn benieuwd welke gerechten er te voorschijn komen, maar je hoeft lekker niet te koken! Fijne vakantie, liefs oma xx

 2. oma
  juli 9, 2018 / 12:01 pm

  ga er maar lekker van genieten, een fijne vakantie en we horen het wel wat het lekkerst was!
  Knuffel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: