2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Fijne feestdagen

fijne feestdagen

Het is alweer 24 december ! En daarmee wil ik jullie heel graag hele fijne feestdagen wensen! Dagen met familie, vrienden, liefde, plezier, geluk, lekker eten, maar vooral momenten om altijd te blijven herinneren. Dat is wat ik jullie wil toe wensen voor vanavond en de komende 2 dagen!

fijne feestdagenWij gaan vandaag nog wat dagelijkse dingetjes doen en rond de middag komen mijn schoonouders. Vanavond gaan we met hen bij ons thuis gourmetten en een gezellig avondje ervan maken. Gelukkig hebben we de boodschappen donderdag al binnen gehaald, dus daar zullen we geen last van hebben. Hooguit wat last minute dingen.

Morgenochtend hebben we met z’n tweetjes een kerstontbijtje en cadeautjes. Daarna gaan we naar mijn ouders toe voor een gezellig dagje en ik wil graag nog even bij opa en oma langs. Maar dat is allemaal niet op uur en tijd gepland, gewoon lekker zoals het loopt.

kerstboom

En 2e kerstdag gaan we naar mijn schoonouders toe en dan vieren we het nog een dagje met hun en oma. Ik denk dat we in de middag daar zullen zijn tot ergens in de avond. We moeten allebei weer op tijd op, dus laat maken gaat hem niet worden.

Eigenlijk is het gewoon een drukke boel in plaats van een rustig weekend. Godzijdank hoeven we niet alles tot in de puntjes te plannen, maar echt even tijd om te chillen zullen we denk ik niet hebben. Ooit zullen we dat vast wel krijgen, maar voor nu is het gewoon zoals het is.

Ik ben allang blij dat we het met deze mensen kunnen en mogen vieren! Dus geen gezeur en lekker genieten van alles en iedereen deze paar dagen ! En stiekem voelt het als een  mini vakantie, zoveel leuke dingen, en een dag langer vrij. Heerlijk!

Ik wil jullie nogmaals hele fijne feestdagen wensen. Geniet ervan ! Wat gaan jullie allemaal doen deze dagen ? Lekker chill of compleet volgeboekt ? Of toch net iets anders ? Let me know!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: