20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Follow your dreams, they know the way – wallpaper download

way

In dit artikel deel ik een toffe, tenminste dat vind ik, achtergrond met je voor op jouw device. Voor je laptop, desktop, tablet of telefoon! Een van mijn favoriete quotes: Follow your dreams, they know the way! Ga je mee op de roadmap?

Follow your dreams, they know the way

way

Soms, als je je dromen probeert te volgen moet je heel veel geduld hebben. Zo ervaar ik het tenminste, wat mij dan soms helpt is me focussen op de kleine stapjes. In mijn geval, al is het maar 1 artikel dat online komt. Dan is het er al 1! Of werken in mijn werkboek om meer gestructureerd te gaan werken, al is het maar even dan is dat super. Neemt niet weg, dat ik me ook wel eens enorm erger dat het allemaal niet zo snel gaat. Soms wil een mooie achtergrond dan helpen om je iedere dag te helpen herinneren aan het geduld en dat de weg zich vanzelf volgt. Oh ja en dan een foto met de kaart van Brighton, de stad van creativiteit, dat moet ook helpen lijkt mij zo. Eergisteren deelde ik dit al op Instastory, maar met een gratis foto, ditmaal met een zelfgemaakte en bewerkte foto.

Dus ja, voor jou als je het goed kan gebruiken of als je het leuk vind om te delen en voor mij als herinnering maakte ik deze freebie. Een gratis download. Dus voel je vrij om het voor jouw device op te slaan! Mocht je hem willen delen op social media (heel graag!), vergeet me dan niet te taggen. Want dat vind ik leuk!

De downloads

De afbeelding kun je gewoon downloaden door op de download button te klikken.

Ik hoop dat ik je blij heb kunnen maken met deze achtergrond en dat je het idee misschien ook wel leuk vind! Het lijkt me leuk om vaker van dit soort freebies te gaan delen. Let me know!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

way
Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    maart 26, 2019 / 9:18 pm

    heel leuk Kelly follow your dream always

  2. oma
    maart 27, 2019 / 8:31 am

    Natuurlijk moet je doen, waar jij je goed bij voelt. De stukjes lees ik altijd gretig en dat zegt al genoeg. Leuk, dat ik wel eens denk “wat betekent dat?” Zoals nu het woord “device”?? Vertel het maar een keer. Een heel fijne dag Kelly, the sun shines! Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: