2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Foodback: maaltijdbox van Hello Fresh

Foodback: maaltijdbox van Hello Fresh

Sinds deze week verkoopt de Plus maaltijdboxen van Hello Fresh. Heel leuk als je liever geen abonnement neemt, maar wel eens zo’n maaltijd op tafel wilt zetten. En aangezien ze deze week in de aanbieding waren nam ik zo’n maaltijdbox mee!

De maaltijdbox

maaltijdbox

Ik denk dat iedereen het concept van Hello Fresh wel kent. Dus daar wil ik niet te veel aandacht aan schenken. Bij Plus verkopen ze nu de Hello Fresh maaltijdbox. Een maaltijd voor 2 personen met vlees, vis of vegetarisch in een doos. Zo krijg je dus een Hello Fresh ervaring en gerecht, zonder dat je vast zit aan een abonnement waarbij je zelf moet nadenken dat je pauzeert of stopt. Dat is in mijn eigen ogen echt een voordeel!

Warme maaltijdsalade met gerookte forel

Nou, laten we maar gewoon eens naar de box gaan kijken. Ik nam dit keer een box met vis. Niet bewust, ik keek gewoon naar wat mij lekker leek. Dat werd dus de warme maaltijdsalade met gerookte forel. Bijna alles hiervoor zit in de box. Het enige wat je in huis moet hebben zijn dingen zoals olie, peper, zout en honing. Dat laatste had ik niet in huis, dat ga ik wel nog halen, maar heb ik opgelost met wat suiker.

De inhoud van de box zie je hierboven. Op de kaart staan de ingredienten en hoe het gerecht eruit kan zien. En op de achterkant van deze kaart staat stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan. Ideaal! En ook de tijd die ze er voor geven komt overheen met wat je er daadwerkelijk mee bezig bent.

Ik ging er mee aan de slag en ik werd weer terug ontzettend enthousiast over het gemak van deze gerechten. We hebben al eens eerder een grote box mogen testen als foodinsider en ook toen was ik ontzettend enthousiast. En ook nu weer vond ik het geweldig om te doen! Op deze manier iets in elkaar zetten wat je niet dagelijks eet is ontzettend leuk.

Conclusie?

Ja, wij vonden het ontzettend lekker. En als ze deze maaltijdbox nog een keer hebben zou ik hem ook zeker nog eens halen. Het lijkt me ook heel leuk om nog andere maaltijdboxen te proberen. Wat mij tegen houd is de prijs, ik vind €10,- best veel, €5,- per persoon, voor dat geld kan ik ook andere gerechten maken. Maar, ik heb een maar, je eet dan wel iets wat je niet zo gauw zou eten. Het is in mijn ogen gewoon speciaal en iets wat je niet iedere week haalt. Friet, pizza, chinees en al dan niet meer is een stuk duurder. Dus in verhouding vind ik het gewoon ontzettend tof dat ze zoiets in elkaar hebben gezet.

Momenteel is er 50% korting op deze boxen, dus als je het ook eens wilt proberen raad ik je aan deze week eens bij jouw Plus te gaan kijken. Ze zijn alleen bij Plus verkrijgbaar. Dit is overigens geen spon, ik was nieuwsgierig en wilde dit graag met jullie delen! Maken jullie gebruik van Hello Fresh?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    februari 27, 2019 / 5:52 pm

    Dat is leuk heb ik ook eens gehad z,n box van Hello Fresh en inderdaad wat er inzit dat eet je niet dagelijks Zal wel gesmaakt hebben Hier is geen plus in de buurt jammer anders had ik er ook 1 gehaald Fijne avond verder knuf

  2. oma
    februari 27, 2019 / 6:58 pm

    Wij kennen “Hello Fresh” niet. Wel over gelezen en in reclames. Doet het z’n naam ook eer aan? Alles vers? Dan is het handig als je weinig tijd hebt voor boodschappen doen of moeilijk weg kunt. Hebben ze het altijd op voorraad? Een leuk onderwerp Kelly! Groetjes en een fijne avond, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: