2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Foodback: recept voor Mexicaanse rijstsalade

foodback

Op woensdag gaan we de keuken in duiken bij Zus. 
Dit keer heb ik een nieuw terugkerend artikel voor jullie, namelijk foodback. 
Wat dat precies inhoud leg ik je graag uit. 
Vandaag gaan we in ieder geval een recept voor Mexicaanse rijstsalade testen.

Feedback is Foodback

In Foodback ga ik regelmatig nieuwe dingen testen en deze reviewen. Dit kan van alles zijn, van een bakmix tot een restaurant en van een recept tot een keukenhack. Ik ga het testen en daarna geef ik jullie mijn feedback, of te wel, foodback! Credits to mama die met de titel kwam!

Mexicaanse rijstsalade van Lekker en Simpel

foodback

Mijn voorgevoel

In het artikel van vandaag ga ik jullie in ieder geval mijn foodback geven over een recept dat ik vond op Lekker en simpel. De Mexicaanse rijstsalade. De titel klonk voor mij al als muziek in de oren, want ik hou wel van de Mexicaanse keuken. De wraps, nacho’s, chili con en sin carne, ik kan het allemaal waarderen. Bij de rijstsalade moest ik eigenlijk gelijk denken aan chili sin carne, alleen dan zonder de saus. Dus dat moest ik wel proberen!

De test

Het recept is ontzettend budgetproof! Je hebt niet veel nodig. Rijst, bonen, mais, tomaten, paprika, rode ui en wat kruiden. Het recept is vleesloos, maar zoals ze zelf al beschrijven kun je er bijvoorbeeld een stukje kip aan toevoegen. Ik voegde er gehaktballetjes aan toe, het recept hiervoor volgt!

De uitvoering is ontzettend gemakkelijk! Rijst koken, groente bakken en kruiden en vervolgens mengen. Het maakt het leuk om te doen en toegankelijk. Daarnaast is het ideaal als je laat klaar bent met werken of als je een dag een makkelijke, vullende maaltijd op tafel wil zetten. Het is een recept waar je niet veel werk aan hebt. Dat mijn keuken erna een grote bende was heeft er niks mee te maken. Ik ben gewoon een ontzettende chaoot in de keuken.

Eind oordeel

De smaak? Ik vond het zelf ontzettend lekker en voor herhaling vatbaar! Zelfs Kenneth heeft zitten smullen en die is nou niet bepaald gek van gewone tomaten door het eten. Misschien dat ik de volgende keer de kruidenmix van hun ook namaak en niet een kant en klaar zakje koop. Dat is namelijk even puzzelen, want klopt de smaak wel. En wellicht dat ik er dan ook guacamole bij maak, want die combinatie lijkt mij erg lekker en geven ze mee als tip.

Dit recept is in ieder geval echt een aanrader!
Leuk om te maken, 
budgetproof en gewoon erg lekker voor zowel de warme als koude dagen. 
Ben jij al bekend met de Mexicaanse rijstsalade en wat vind je van dit nieuwe artikel?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 23, 2019 / 12:32 pm

    “Foodback” klopt helemaal, goed bedacht. Het recept is ook goed, ziet lekker uit en iedereen kan het naar zijn eigen smaak maken. Zal het ook goed doen als een wintermaaltijd! Fijne dag Kelly, liefs van oma
    xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: