20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Foto-album | Engeland 2015

Engeland

Engeland 2015, dat is alweer even geleden! De allereerste keer naar Engeland, een vakantie waar ik met een grote glimlach aan terug denk. Er was alleen een klein probleempje, of ja probleempje, een klusje dat vooruit geschoven werd. Hetzelfde als een foto-album, alleen dan in video vorm!

Tussen oktober 2015 en januari 2017 heeft mijn schoonpap regelmatig gevraagd waar het filmpje bleef ! Maar ik kon me er niet in vast bijten om het af te maken. Tot zijn verjaardag naderde en ik geen flauw benul had wat we hem konden geven. Toen sprong het idee in mij op om het filmpje te maken en op cd te zetten. Zo gezegd, zo gedaan!

En nu het af is, en ik er met veel liefde en plezier op terug kijk, vind ik het leuk om hem ook hier te delen!

Na oktober zijn Kenneth en ik nog een keer in Engeland geweest! In de meivakantie verbleven we bij mijn oom in Sheerness. Ook daar is het filmpje nog niet van af. Heel triest eigenlijk ! Maar dat is net als een foto album, je moet het moment vinden om je erin vast te bijten!

Dit jaar gaan we weer in oktober met mijn schoonouders, ter ere van hun 30 jarig huwelijk! Dit keer gaan we richting het zuiden, en ik heb er ontzettend veel zin in! Stiekem hoop ik nog een keertje eerder te kunnen gaan. Maar dat er 1 keer al in het vooruitzicht ligt is heel fijn. Nu denk ik dat ik wel echt ga vloggen, maar goed het is nog zo ver weg, dus beloven aan mezelf en anderen doe ik het nog niet. Het lijkt me in ieder geval wel heel erg leuk! Zeker omdat we nu naar een huisje gaan, dat is toch ook weer anders!

Wat vonden jullie van het filmpje ? Voor herhaling vatbaar ? En zijn jullie al eens in Engeland geweest ?

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 14, 2017 / 8:00 am

  leuk, even n Engeland geweest xx

  • Ballontraebay
   februari 14, 2017 / 3:56 pm

   Leuk he xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: