20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Fotografisch juni – de landschappen en de hondjes

landschappen

Fotografie is een van mijn grootste hobby’s en ook eentje die ik al heel lang heb. Daarom is het de uitdaging om iedere maand weer een aantal mooie foto’s te kunnen delen. Vandaag neem ik je mee door de landschappen van België en onze hondenmodellen!

De landschappen van België

Dit deed me denken aan Engeland!

Zoals ik laatst vertelde reden we een ochtend en middagje door België heen. De landschappen waren ronduit prachtig, maar moeilijk vast te leggen met de lens die ik momenteel nog heb. Wel  was ik heel tevreden over de foto met een boerderij langs de weg. Het deed me denken aan Engeland, maar het was toch echt België.

Een mooi en imposant gebouw, maar geen idee wie er werken..

In Luik had ik niet echt de mogelijkheid om mooie plaatjes te schieten. Tenslotte stapten we er niet uit. Maar in de auto wist ik wel nog een foto te maken van bovenstaand gebouw. Ik vond hem erg gaaf, het gebouw dan, de foto had ik het liefst anders gemaakt. Maar het heeft wel wat.

Hoi typische Belgische fabriek

Mambo en Jive

Mijn balletje..

Mambo en Jive waren mijn prooi toen ik laatst bij papa en mama was vanwege de auto’s. Het was lekker zonnig en ze waren zo schattig bezig. Ze zaten buiten in afwachting van wat er in mama’s trimsalon gebeurde. Dus ik legde ze even op de gevoelige plaat. Jive met haar favoriete balletje en Mambo alsof ze lacht !

Mambo vertelt het je wel..

Vlinders, een van mijn favoriete diertjes

Naast de hondjes had ik ook nog een andere plek die ik graag op de foto wilde zetten. Mijn ouders hebben een vlinderstruik in de achtertuin en daar komen momenteel veel vlinders op af. Dat ziet er op zich al heel mooi uit, maar het mooiste vond ik toch wel mijn favoriete vlinder. Ik noem het de opa vlinder en daar wist ik een plaatje van te schieten.

Eigenlijk ben ik al zolang als ik fotografeer gek op het maken van foto’s van dieren en landschappen. Maar ook bewegende dingen vind ik gaaf. Hebben jullie ook van die fotogenieke huisdieren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 13, 2017 / 6:53 pm

    voor mij ben je een duizendpoot, wie doet je dat na? Er zitten heel mooie foto’s tussen en nu moet ik Toos nog mailen. Groetjes van oma en een fijne avond xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: