20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Markthal Rotterdam foto’s met Canon EOS M10

Markthal

De markthal in Rotterdam was een plek waar ik tot zaterdag nog niet was geweest. Maar wat ben ik blij dat mijn schoonouders ons mee hebben genomen! Zo gaaf! Ik als bourgondiër heb er op en top van genoten.. En nu laat ik jullie mee kwijlen met de foto’s!

Het gebouw

Het gebouw op zich is al ontzettend gaaf. De architectuur en hoe je al een kleine sneak peak krijgt van binnen is zo cool.

Het plafond

Het plafond spreekt eigenlijk al voor zich. Het leuke en ook het gave eraan is dat hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet.

Monsieur Saucisson

Monsieur Saucisson is een winkeltje waar ze allerlei verschillende soorten worst verkopen. Met knoflook, met everzwijn, met walnoot, met hazelnoot, en ga zo maar door. Die wat ik tot nu toe heb geproefd waren erg lekker. Kenneth is er gek op, dus die nam er natuurlijk 3 mee!

Chocolaterie

Dit vond ik zo gaaf. Een pump gemaakt van chocolade ! Ze hadden er 3, maar deze stond in een mooie stulp. Echt heel gaaf! Net als de roos in Belle en het beest.

Dit kipje was echt schattig. Ze hadden ook nog andere paasgerelateerde chocolaatjes. Eentje ga ik gebruiken als DIY idee. Dus dat komt nog!

Smoothiebar

De smoothiebar! Het enige gezonde wat ik heb gehad kwam daar vandaan. Ik had namelijk een groene smoothie met spinazie, ananas, een soort gras en meer. Het was erg lekker! Tot ik een beetje gras in mijn mond kreeg. Dat was niet zo geslaagd, haha.

Taart

Ik heb hier geen worden voor.. Gewoon hemels!

Wafel

Kijk dit dan! Achteraf had ik dit echt willen proberen. Het ziet zo lekker uit!

Chinchan

Dit kwamen we tegen in een Chinees winkeltje. Ik moest zo hard lachen!

Candy appels

* Kwijl* Dit zijn appels gedoopt in chocolade en dan versierd. Zien ze er niet lekker uit ?!

Donuts

Oké, dit was de hemel!! Voor zowel foto’s te maken als te eten. Zo ontzettend gaaf!! Ik was helemaal gelukkig haha.

Deze donut heb ik opgegeten. Hij was echt heel lekker ! Zacht, zoet, gewoon hemels..

Libanees

Bij Lesouq, een Libanees restaurant, aten we onze lunch. Mijn schoonmoeder en ik hadden Libanees platbrood gevuld met kip en verschillende soorten groente met 3 dips. Super lekker ! Dit ligt aan de ingang van de Markthal, grenzend aan de markt.

Mocht je nou alle foto’s willen zien, dan kun je op de Facebookpagina van Ballontraebay kijken. Daar heb ik een foto-album aangemaakt waar je alles kunt zien.

Zijn jullie al eens bij de Markthal in Rotterdam geweest ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: