2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Geluk voor mij.. een mooie quote

geluk

Het is alweer vrijdag en jawel, ik heb weer een quote die ik met je wil delen. Een die ik echt ontzettend goed vind. Geluk voor mij.. Precies uitgelegd zoals geluk voor mij is!

Rust in mijn hoofd, dat is geluk

Dit vind ik echt een hele toepasselijke quote op dit moment. Op de momenten dat ik rust heb in mijn hoofd ben ik echt gelukkig. Alleen zijn die momenten momenteel extreem schaars, het is vrijwel continue druk in mijn hoofd. Zelfs ’s nachts ben ik nog  heel druk. Maar het komt wel weer goed! Ik vond hem alleen zo ontzettend goed dat ik hem graag met jullie wil delen.

geluk

Geluk voor mij is ook mijn familie, tijd met mijn familie, de kans krijgen om dingen te ontdekken, delen met jullie, mooie momenten vastleggen, genieten van alles wat los en vast zit, doen wat ik oprecht leuk vind, gezelligheid en positiviteit!

Ik ben een bofbips, begrijp me niet verkeerd. Maar ik ben blij als het eindelijk weer rustig gaat worden en mijn negativiteit zich weer omzet in positiviteit. Kort gezegd, ik mis de oude ik! Hopelijk komt dat gauw goed.

En dit was een heel kort logje voor deze vrijdag! Bijna weekend lieve mensen, tijd voor een feestje. Of ja morgen winkelen in Aachen en zondag een dagje rust! Wat is voor jou geluk?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tante Chris
  september 14, 2018 / 10:28 am

  mooie quote past wel bij je knuf

 2. Dorothé
  september 14, 2018 / 11:50 am

  Meis, niemand die in jouw schoenen loopt, alleen jezelf. Met die schoenen bedien je niet alleen je pedalen in de auto maar loop je ook het pad van jouw eigen leven. Dus: als een weg niet lekker loopt, trap dan op de rem en kies een route die beter bij je past. Liefs en keep on bloggin’ momma xxx

 3. oma
  september 14, 2018 / 12:09 pm

  Een mooi gezegde Kelly, maar die blijvende onrust in je hoofd geeft aan dat jij de laatste tijd geregeld wat tegenkomt, wat je niet bevalt. En daar denk je veel over na, misschien werk je nu toch in een omgeving, wat niet bij je past en het is knap van je dat je de uitdaging toch aan gaat. Er komt een dag, dat je weet hoe je het aan moet pakken en ik hoop dat het je gauw duidelijk is. Over 14 dagen heb je een leuke week voor de boeg. Probeer daar nu van te genieten. Een mooie dag in Aachen, samen een fijn weekend! Knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: