2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Geniet in het hier en nu

hier en nu

Het is tijd voor een lekker nummertje! Een van mijn favorieten van dit moment. En met het mooie weer buiten vond ik het goede gelegenheid om deze te delen! Geniet in het hier en nu.

Hier en nu

hier en nu

Uiteraard moet dit nummer weer van Nick en Simon zijn. Als er een duo is dat in mijn ogen mooie platen maakt dan zijn zij het wel. Bijna alle teksten zijn voor mij herkenbaar. Al is het maar een zin! Ik zou zeggen, luister en brul gezellig mee, dan doe ik dat ook!

Geniet in het hier en nu! De zon schijnt, de vlinders vliegen je weer om de oren en het is gewoon prachtig. Maak mooie herinneringen, geniet van de dag en zorg dat je er weer toffe dingen uit haalt om op te laden en door te gaan.

Dit nummer doet mij daar aan denken, het doet me ook enorm denken aan alle toffe dingen die ik tot nu toe heb beleefd en waar ik geweldige herinneringen aan heb. De uitjes Zoutelande, de toffe reizen tot nu toe, de heerlijke tante momenten met Olaf, de mooie en eerste leuke momenten met Jewel. Het nummer geeft me een soort van kippenvel!

Donderdag en vrijdagmorgen heb ik mij enorm geërgerd aan stomme opmerkingen van mensen die me niet eens kennen. Verschrikkelijk! Maar het enige wat ik er mee verloren had was tijd om te genieten. Stom dus. Even ergeren mag, maar daarna los en genieten. Dus vrijdagmiddag besloot ik het los te laten en te genieten. Ik kreeg alleen niet de kans om dit vrijdag al met jullie te delen. Dus doen we het op zondagmiddag.

Ga ervoor, geniet en neem het mee voor als je het later even nodig hebt! Ik wens je nog een hele fijne zondag.
Veel liefs!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 25, 2019 / 6:33 am

  Mindful gedacht meis het cergt oefening maar als je het eenmaal kunt toepassen helpt het enorm.
  Iemand een probleem? Laat het hun probleem zijn en maak het niet het jouwe.
  Maak er een mooie Maandag van meis xxx ❤

 2. oma
  maart 25, 2019 / 6:41 pm

  mooie foto van die voorjaarsbloeier, Magnolia. Mensen met domme opmerkingen zijn dom, daar sta jij toch zeker boven. Genieten van wat je fijn vindt, zoals jezelf al schrijft en zo’n opmerkingen, waar je niks mee kan, achter je laten. Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: