2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Geniet van alle kleine dingen

kleine dingen

Ik ben een bourgondiër, niet alleen als het op eten aan komt. Ik hou van de gezelligheid en ik geniet dan ook van de hele kleine dingen. En daar paste deze quote ontzettend goed bij!

kleine dingen

De kleine dingen

Ik geniet van de kleine dingen. Van een leuk liedje op de radio tot een stukje taart. Een artikel dat leuk wordt ontvangen of het gespeel van kinderen op de straat. Het zijn van die kleine dingen die ik zo leuk vind om mee te maken en te zien.

Het hoeft ook niet voor jezelf te zijn, waar je van geniet. Je kunt ook meegenieten!  De zwangerschap van Mandy, de blijdschap bij het ontmoeten van Youtubers voor Jill. Ik vind het heerlijk ! Of onze crew avonden, dat mijn zusjes en schoonbroer samen met ons een game avondje hebben. Of gezellig op pad gaan. Ik vind het geweldig ! De momenten dat ik baal dat ze weer gaan zijn de momenten dat ik weet dat ik het héél leuk heb gehad.

Als je alles bij elkaar optelt weeg dat veel meer op tegen de hele grote dingen die je ooit blijdschap hebben bezorgd. Nu is dat niet helemaal waar, want ook grote dingen kunnen een bijzondere waarden voor je hebben. Maar voor mij verwijzen ze uiteindelijk weer naar de kleine dingen. Mijn auto naar vrijheid, Kenneth naar mijn soulmate (heel zoetsappig, maar waar), Jive naar mijn beste maatje die me nooit alleen liet. Of mijn familie waarbij ik altijd terecht kan voor een luisterend oor, advies, een dikke knuffel, een trap onder mijn kont, het maakt niet uit. Het zijn hele grote dingen, maar ze verwijzen naar deelmomentjes.

En die deelmomentjes zijn zo belangrijk! Voor mij zijn het zoals ik al zei oplaadmomentjes.

Wat wil ik er nu mee zeggen?

Ik ben heel goed in  lange verhalen vertellen, maar niet tot mijn punt komen. Maar dat ga ik nu toch maar eens doen! Wat ik nou wil zeggen met deze quote is eigenlijk niks. Ik wil je een klein beetje wakker schudden om lekker te genieten van alles wat het leven bied. Er zijn zoveel mooie dingen, en als het even een donkere tijd is zoek dan de ieniemienie lichtpuntjes die tussen de bladeren door schijnen. Want op een dag weet je dat dat de grote dingen waren!

Zo dat was mijn lange verhaal weer ! Een mooie quote. Van welke kleine dingen kan jij intens genieten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: