2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Favoriete gerechten december: stoofvlees en Lidl pizza getest

stoofvlees

Het is weer tijd voor mijn meest favoriete artikel van de maand. Dit keer de favoriete gerechten van december, een maand met veel gourmetten, maar ook de ontdekking van stoofvlees en ik testte een verse pizza van de Lidl.

Gourmetten!

Afgelopen maand stond natuurlijk in het teken van veel gourmetten. En daar had deze helemaal geen moeite mee. Ik vind het heerlijk om zelf een beetje te kokkerellen op een bakplaat en met z’n allen gezellig samen te zitten. Voor mijn gevoel is het zoals ik al eerder vertelde een beetje als kwartetten. En ook is het leuk, omdat je niet allemaal stil zit te genieten van het eten. Je bent wat meer interactief met elkaar en alsnog geniet je van het eten.

Gijs Stoofvlees en Chef’s Select Hawaii pizza

Bij de Plus ontdekte ik in de jacht naar vlees kant en klaar stoofvlees. Bij ons in Limburg beter bekend als “Zuurvleis”. Het kwam van Gijs en het kostte me in de aanbieding volgens mij €3,20. Het is best prijzig, maar ik had er zoveel zin in dat het wel mee moest. En toen kwam het proefmoment.. Het was hemels. Het smaakte echt naar meer! Heel erg lekker.

Toen ik bij papa en mama op de hondjes paste had papa mij een pizza gekocht. Een verse pizza van de Lidl’s Chef select in de smaak Hawaii. Het zag er erg lekker uit en ik was enorm nieuwsgierig geworden. Ik was ook blij toen het eindelijk etenstijd was, want ik moest en zou het proberen. En ook dit vond ik een dikke aanrader. Super lekker! Wat het heeft gekost weet ik niet, maar ik weet wel dat ik hem zelf ook nog een keertje koop.

Veel aardappelproducten

In december aten we ook heel veel aardappelproducten. Aardappelpartjes uit de oven, rozetjes, stamppotten, en ook de gewone aardappels passeerde de revue. Nu zijn wij niet zo’n “droge” aardappeleters, maar wanneer het een ander soort aardappelproduct is of verwerkt in een stamppot dan kunnen we het wel waarderen! Het was naar mijn mening ook echt zo’n maand voor aardappels.

Andere dingetjes

Natuurlijk aten we nog allerlei andere dingen! Zo at ik een keer Mc Donalds, maakte ik lasagne en andere soorten pasta. En ook maakte ik dit jaar het toetje voor oudjaarsdag. Een Engelse trifle gebaseerd op het recept van Lekker en Simpel. Erg makkelijk om te maken en het smaakte ook erg goed. Dus dat is een tip!

En dat was het eigenlijk voor december. Één echte favoriet kan ik dit maal niet kiezen.. Het gourmetten vond ik ontzettend leuk en lekker. Maar ook het stoofvlees en de pizza mogen niet ontbreken. Wat was jouw favoriet afgelopen maand?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 3, 2018 / 8:18 am

  Eén van je hobby’s , koken, bakken en genieten als het gegeten kan worden. Vandaag heb je heel iets anders, leerzaam, succes en een fijne dag!

 2. Sacha
  januari 3, 2018 / 12:34 pm

  Het zuurvlees van Jack Keulen van de Jan Linders is ook een aanrader (denk ongeveer zelfde prijs) en de verse pizza’s ook van Linders.

  • BijZus
   Auteur
   januari 3, 2018 / 12:37 pm

   Oh leuk! Dankjewel voor de tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: