2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Geshopt bij de Action en de kringloopwinkel

kringloopwinkel

Afgelopen vrijdag was ik even bij de Action te vinden en afgelopen maandag bij de kringloopwinkel. Ik kocht een aantal leuke items voor mijn bullet journal en wat leesvoer dat ik graag wil delen!

Action

Dit is een setje stickers gemaakt van grove stof en dan leuke blauwe details. Ik zag ze en ik dacht gelijk die gaan mee, die wil ik hebben voor mijn bullet journal.

Dit zijn leuke papieren stickers. Ze doen me denken aan karton, maar zo voelen ze niet aan. En dan natuurlijk de leuke tekeningetjes erop die het veel gezelliger maken.

Dit zijn weer stoffen stickers met leuke printjes. Ze zijn zo vrolijk en passen bij veel dingen erg goed. Kip ik heb je !

Deze stickers doen me denken aan een krijtbord. Ik vind ze echt super gaaf. Alleen wacht ik nog even met ze te gebruiken tot ik metallic stiften heb die goed kunnen op zwart. Ik verheug me er nu al op!

Ook nam ik een setje “Rub-On” stickers mee. Ze zagen er zo leuk uit en ik ben zelf niet de grootste held met dingen als dit tekenen. Daarnaast staan ze leuk op van die fel gekleurde blaadjes.

De achterkant was de voornaamste reden dat ik ze kocht. Ik vond de hond met de quote “Home is where your dog is” heel gaaf !

En dan nam ik deze brush pens nog mee ! Een soort stiften met een kwast en waterverf. Heel tof ! En ze geven ook echt het effect van waterverf, dus een leuke koop.

Alles was overigens onder de €1,-, hoeveel precies ben ik jammer genoeg vergeten haha.

Kringloopwinkel

Bij de kringloopwinkel kocht ik maandag 2 boeken. Het boek “Bridget in the city” van een columniste over haar liefdesleven in New York. Het wordt omschreven als Bridget Jones meets Sex and the City, 2 favorieten van mij, dus ik ben benieuwd. En ik kocht het boek van Jean-Marie Pfaff “Over leven”. Ik ben wel nieuwsgierig naar wat er in staat, maar als “de Pfaffs” liefhebber wilde ik hem gewoon graag hebben.. Voor de 2 boeken samen betaalde ik €3,25, dus dat viel reuze mee!

En dat is alles wat ik heb gekocht ! Hebben jullie onlangs nog wat leuks geshopt ?

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  april 19, 2017 / 8:33 am

  Nu kun je weer vooruit Kelly, flink geshopt! Voor vandaag succes! Liefs oma xx

  • Ballontraebay
   april 19, 2017 / 3:50 pm

   Dank u wel oma ! XX

 2. april 19, 2017 / 3:47 pm

  De foto’s zijn erg klein… Ik ben ook altijd fan van de kringloopwinkel en de rommelmarkt! Dit weekend nog toffe kleding gescoord.

  • Ballontraebay
   april 19, 2017 / 3:49 pm

   Dat gebeurt inderdaad op sommige telefoons. Ze krimpen tijdens het lezen, helaas heb ik er nog geen oplossing voor gevonden. Ben er wel mee bezig. Super leuk!

  • Ballontraebay
   april 19, 2017 / 4:05 pm

   Als het goed is verkleinen de foto’s nu niet meer. Bedankt voor het melden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: