2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Week 46: gezelligheid, Fantastic Beasts 2, open dag

Fantastic Beasts

Het is maandag 19 november, tijd voor weer een nieuw dagboek. Een waarbij ik niet helemaal fit was. Papa weer naar de tatoeëerder ging. We naar de bioscoop gingen voor Fantastic Beasts 2 en ik weer hielp bij de open dag.

Michelle op bezoek

Afgelopen maandag was ik een dagje thuis. De ochtend besteedde ik aan het huishouden en het dagboek van week 45. Rond 2 uur had ik afgesproken met Michelle, die kwam gezellig buurten. We kletsten weer heel wat bij en ondertussen keken we TLC. Gewoon een gezellig rustig middagje.

Toen zij weer naar huis was wandelde ik even naar de winkel. Ik voelde me behoorlijk ellendig door een flinke verkoudheid, maar ik wilde toch even een frisse neus scoren. Dus ik ging naar de Appie, zodat ik ook de bon in kon leveren die we van Ger en José hadden gehad. Ik nam er een zak zalm en een pot Ben & Jerry’s van mee. Naast dat ik de bon opmaakte ging ik er ook naar toe omdat ik zuurkoolschotel wilde maken. Ik nam al het nodige mee en eenmaal thuis bleek het pakje zuurkool dat ik nog had over de datum. Het werd dus een rode kool ovenschotel. Ook erg lekker! 

’s Avonds had ik een rustig avondje op de bank met mijn laptop en de tv. De maandag was zo om!

Voorlichting geven

Dinsdag was ik in Roermond te vinden. Spelen met Olaf en gezellig daar zijn. Ik reed nog even naar de kringloop, maar ik vond  niet wat ik zocht. Wel 2 leuke boekjes voor de kleine man. En bij de Plus haalde ik saucijzenbroodjes voor de lunch! ’s Middags ging ik met papa en Olaf mee boodschappen doen bij de appie. Leuk om hem zo in het karretje te zien rondkijken.

’s Avonds at ik mee, want ik moest erna in Roermond zijn voor een voorlichting. Die was erg leuk om te doen! En ik werd gevraagd om zondag te helpen op de open dag. Eenmaal thuis vond ik het belangrijk een artikel te schrijven over de opleiding, dus dat deed ik! En daarna was het vlug naar bed.

Fruitig ritje

fruitig smaakje

De volgende dag, woensdag, stond er weer een ritje op de vrachtwagen gepland. Een fruitig ritje, waarover ik al heb geschreven!

Papa naar de tatoeëerder

Donderdag was ik thuis! Het was de bedoeling om een eind weg te schrijven, maar iets blokkeerde de boel. Het lukte niet en dan houdt het even op. Kenneth belde nog en daarna mama, dat was gezellig! ’s Middags kwamen papa en Jill. Sinds kort hebben we een tatoeëerder in de straat en hij had afgelopen donderdag zijn afspraak gepland staan.  Dus kwamen ze naar hier en ik ging met ze mee. Ze was ontzettend tof en de tatoeage is ontzettend mooi geworden!

Daarna wandelden we met z’n drieën nog even naar het dorp. Bepanthen halen bij de Kruidvat om de tatoeage goed in te smeren. Daarna naar de slager, want papa had vlees nodig en vervolgens liepen we naar de Bakker Bart waar we muffins haalden voor bij de koffie. En ook deze waren erg geslaagd! Een Oreo muffin! Jum! Na de koffie gingen papa en Jill weer naar huis en begon ik aan de kookpot. Ik maakte namelijk lasagnette en dat had even nodig.

Maar het resultaat mocht er wezen. Heel erg lekker! Kenneth was rond 7 uur weer thuis en nadat hij een bordje leeg had gegeten ging hij naar bed. Ik bleef beneden, blogde uiteindelijk toch nog even en ik keek Pitch Perfect 2. Erg leuk!

Oppassen op Mambo

Vrijdag was ik weer in Roermond. Maar eerst maakte ik nog een recept video over de bananenpannenkoekjes. In Roermond speelden en wandelden we weer met Olaf. Hij reageerde zo enthousiast op een vuilniswagen, super schattig. Tussendoor kon ik nog even bloggen en na de lunch liep ik met papa en Olaf naar de bakker in het dorp verderop. Een lekker groot stuk om te wandelen! Na de wandeling was Mandy er ook weer. We kletsten bij terwijl Olaf sliep. Ondertussen was ik bezig met de randzaken voor Bij Zus. 

Toen Mandy, Jordy en Olaf naar huis waren en mama klaar was met werken was het tijd voor een lekkere zuurkool ovenschotel. Op de foto ziet het er gegeten uit, dat komt omdat ik de braadworst al in stukjes had gesneden. Maar het was wel erg lekker! We keken even tv en daarna gingen ze met z’n drieën naar de bioscoop. Ik paste op Mambo, of Mambo op mij, terwijl ik aan het bloggen was. Kenneth kwam ook naar mij na het werk, dus dat was gezellig! Ik heb me prima geamuseerd met de computer en rond half 12 kwamen ze weer thuis. We kletsten nog even en daarna gingen Kenneth en ik ook naar huis.

Fantastic Beasts the Crimes of Grindelwald

Zaterdag deed ik te voet een paar kleine boodschappen. Rond half 12 reden we naar Vlodrop om sprinkhanen te halen en daarna gingen we door naar Eindhoven. Luca, ons neefje zeg maar, werd  9 en dat moest natuurlijk gevierd worden! Rond 2 uur waren we al daar, een beetje vroeg, maar we hadden daarna nog afgesproken met Jill. 

Rond 5 uur waren we terug in Roermond om Jill op te halen. We gingen namelijk eerst wandelen door het Designer Outlet, waar ik nog wat foto’s maakte voor Bij Zus en daarna gingen we eten bij de grote gele M. Gezellig! Na het eten wandelden we nog even verder en liepen we bij Sketchers naar binnen waar ik ontzettende leuke enkellaarsjes zag. Ik wilde ze eigenlijk laten staan, maar Kenneth wilde ze me graag cadeau doen. Heel lief! Toen we net de winkel uitliepen belde Sjors Kenneth op. Die was aangekomen in Roermond, dus we liepen hem tegemoet.

fantastic beasts

We hadden namelijk afgesproken om met hem en Jill naar Fantastic Beasts the Crimes of Grindelwald te gaan in 3D. We haalden wat snacks en daarna was het wachten op de film. Ik wil er niet teveel over zeggen, maar het is echt een hele toffe film! Aanrader! Voor de rest was het gewoon heel gezellig. Rond kwart voor 12 brachten we Jill thuis, ik liet gauw mijn nieuwe schoenen zien en daarna was het ook op naar huis.

Helpen op de open dag

Zondag ging mijn wekker om half 8, uiteindelijk werd ik om 20 over 8 wakker. Oeps.. Gauw aankleden, nieuwe schoenen aan en ontbijten, want rond 9 uur wilde ik de auto starten om naar Venlo te vertrekken. In Venlo was namelijk weer de open dag van Gilde Opleidingen. En ik was weer gevraagd te helpen. Het bedrijf waar ik voor heb gewerkt stond er ook en dat was voor mij in zekere zin best spannend. Maar het ging goed! Leuk gepraat met ze en ze nog even geholpen. Het belangrijkste was uiteindelijk de jongeren inspireren en motiveren om te doen waar hun hart sneller van gaat kloppen en dat natuurlijk met een vleugje logistieke passie. Het was leuk! En ook fijn om weer mijn oude leraren te zien. 

Na de open dag kreeg ik weer een ontzettend leuk bedankje van Rituals. En daarna vertrok ik naar Roermond. Jill en Kenneth waren samen winkelen voor mijn verjaardag en we zouden bij mijn ouders blijven eten. Gezellig! En het was fijn om niet in een stil huis te komen, want alles had toch weer even wat losgemaakt. Een van de dingen die dan het beste helpt is een knuffel, dus die kreeg ik van mama. Daarna vertelde ik over alles wat ik mee had gemaakt en toen was het alweer bijna etenstijd.

Papa maakte bami, lekker! Het eten was klaar en toen kwamen grote smurf en kleine smurf aanrijden. Die hadden het heel gezellig gehad! Na het eten ging ik aan de slag met een blog en social media planning en ondertussen keken we Border security en Boer zoekt Vrouw. Gezellig! Rond half 10 vlogen Kenneth en ik gauw naar huis, want zijn wekker ging weer heel vroeg. Dus boterhammen smeren en op naar bed!

Het was een gezellige week! Ik was tot woensdag best beroerd door de verkoudheid, maar dat is gelukkig inmiddels een stuk minder. De lichtjes in het Outlet waren prachtig en ook de film was leuk. Al met al een hele fijne week! Hoe was die van jou?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    november 19, 2018 / 5:45 pm

    Leuk geschreven Kelly, een hele week voor in het dagboek. Ook leuke foto’s, wij zijn al weer benieuwd naar het volgende “weekverslag”. Liefs oma xx

  2. Ans v zantvoort
    november 19, 2018 / 6:33 pm

    Leuk verslag en foto’s, zo vliegt de week weer om. Ben benieuwd naar de film, ik ga vanavond, gr van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: