2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Een gouden wereldkaart op hout (+inspiratie!)

gouden wereldkaart

Iets wat ik altijd heel tof vind in een kantoor of in een woonkamer is een plattegrond van een stad, plaats of de wereld. En daar zijn ontzettend veel ideeën voor. Maar ik vond een gouden wereldkaart op hout!

Wereldkaart inspiratie op Pinterest


Op Pinterest vind je ontzettend veel als je zoekt op wereldkaarten. Ik vind het op een kantoor ontzettend tof staan. Gewoon in een fotolijst, op canvas of als behang! Nu zijn wij geen behangers, dus dat zal er hier niet zo snel komen. Maar ik vind het wel ontzettend tof. Ik vond het idee om het in de slaapkamer of woonkamer te plaatsen ook heel tof. Het geeft een hele andere sfeer zo’n wereldkaart. En in het klein vind ik het gewoon een ontzettend tof detail. Dat is hetzelfde als zo’n wereldbol die je vroeger kon kopen bij de speelgoedwinkel. Die waren heel magisch met dat lampje binnen in. Echt heel leuk. Maar goed, ik heb genoeg zitten praten, laat ik hier maar even de inspiratie plaatsen die ik had gevonden.

Een gouden wereldkaart op hout

Laatst werd ik benaderd door Wereldkaarten.nl met de vraag of ik een van hun wereldkaarten wilde testen. En dat wilde ik heel graag doen! De keuze was enorm, maar dan ook echt enorm. Van wereldkaarten tot land en stadskaarten. En hele leuke educatieve kaarten voor kinderen. Het was lastig om te kiezen, maar uiteindelijk vond ik precies wat ik wilde! Ik koos voor goud marmer hout en dat gaf een prachtige wereldkaart. Perfect voor op kantoor.

Voor mij was het alleen nog een uitdaging om te kijken waar ik hem wilde hebben. In eerste instantie wilde ik hem graag op een bakkerskast plaatsen, dat leek me ontzettend tof. Maar dan moest ik even wachten tot ik zo’n kast kon halen. Toen ik hem vond en in elkaar had staan bleek dat de kast een beetje te klein was. Maar het gaf bovenstaand resultaat. Op zich wel tof, maar het leek me beter hem op te hangen! Dan kwam de kaart beter tot zijn recht.

Ik had er ook een ophangsysteem bij gekozen, dus Kenneth mocht aan de slag met de boor. En toen hing hij eindelijk aan de muur. Langs de vrachtwagen! Een prima combinatie en een van de pronkstukken in mijn kantoor momenteel.

Ik ben echt heel erg blij met deze mooie kaart en ik wil toch nog eens gaan denken over wat meer wereldkaarten in huis! Ik ben benieuwd of je Wereldkaarten.nl al kende en vooral wat je vind van mijn wereldkaart? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  maart 14, 2018 / 10:10 pm

  Ziet mooi uit meis ontzettend sfeervol en gezellig. Mooie aanwinst
  Weltruste voor jou en Kenneth. Sweet dreams
  Xxx

 2. maart 14, 2018 / 10:59 pm

  Ziet er erg mooi uit! Zelf vind ik het niet heel tof voor in huis omdat je heel vaak ziet en ik hou meer van sfeer foto’s om op te hangen.

  • BijZus
   Auteur
   maart 19, 2018 / 7:46 am

   Sfeer foto’s zijn ook erg mooi!

 3. oma
  maart 15, 2018 / 8:36 am

  een heel leuk idee, ik ben benieuwd! groetjes oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: