2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hallo oktober: een mooie en spannende maand

Hallo oktober: een mooie en spannende maand

Oh het is oktober beste mensen. De maand van hele mooie dingen, maar ook hele spannende dingen. Zo heb ik mijn eerste vliegvakantie, wordt Olaf 1 en maak ik mijn laatste dag.

Een weekje op Gran Canaria

Oktober is de maand dat we een weekje weg zijn naar Gran Canaria. Natuurlijk begon hij al in september. Maar de eerste 5 dagen van oktober zullen we nog op avontuur zijn Gran Canaria. Ik ben benieuwd naar de zon, de zee, de sfeer en waarom Kenneth en zijn familie zo gek zijn op Gran Canaria. Kan het tippen aan Engeland of is het op een andere manier een hele toffe plek? Hoe zal de markt zijn en kan ik een beetje genieten en kom ik nog met toffe foto’s terug? Ik vraag het me allemaal af en ben heel benieuwd hoe ik er van terug kom. Ergens in oktober zal ik er nog een apart artikeltje over delen. Met misschien wel hele toffe hotspots, tips en mijn ervaring. Lijkt me wel leuk!

7 oktober 2017

Het is zo ongelooflijk snel gegaan. Maar het is toch echt zo, Olaf wordt deze maand 1. En speciaal daarvoor komen we terug, want ik moet en zal er bij zijn. Zijn cadeau ligt al klaar en ik kan niet wachten op hoe hij het vind. Ik was er wel heel trots op toen het binnen kwam, want eigenlijk is dat het geen wat ik voor ogen had toen ik aan mijn werkavontuur begon. Ik moest en zou die Little Tikes 4-in-1 fiets kopen. 

De laatste werkdag

In oktober werk ik voor het laatst voor deze werkgever. 31 oktober is mijn laatste dag. Dus nog ongeveer 3 weken werken na mijn vakantie en dan is dit avontuur voorbij. Een hele goede les, mooie contacten rijker en ik heb mijn doel bereikt. Tevreden chauffeurs! Ik heb gelukkig al van meerdere chauffeurs complimenten ontvangen en dat doet me goed. Op school zei ik altijd ik heb 1 doel “geen scheldende chauffeurs aan mijn telefoon.” En dat is me hoe je het ook went of keert gelukt en daar ben ik heel trots op.

Puzzelen aan Bij Zus

Jawel, ik ga weer lekker puzzelen aan Bij Zus. Wat foto’s veranderen, lay-out wijzigen en meer verschillende soorten artikelen. Terug naar de basis waar ik mee begon en vanuit daar verder werken naar een platform voor vrouwen waar ze inspiratie kunnen op doen op allerlei vlakken. Dat lijkt mij het tofste wat er is. Om vervolgens in januari te kunnen zeggen “na 1 jaar knokken, draait het precies zoals ik wil.”.

Kom maar op met oktober. Genieten op vakantie, verheugen op de verjaardag van Olaf, nog 2 mooie voetbalwedstrijden, afscheid nemen van wat was en kom maar op met wat gaat komen. Kijk jij uit naar oktober?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 1, 2018 / 11:58 am

    Dit jaar voor het eerst uit gekeken naar oktober, dat kwam door die lange hitte periode. In september kan het nog wel eens heet zijn, maar oktober is herfst en dan mag ik niet mopperen als het me niet aanstaat door regen en wind en kou. En de eerste verjaardag van Olaf, gek, maar gemengde gevoelens. Het eerste jaar heeft zoveel leuke momenten met en om hem gegeven, dat gaat zo door, maar hij is baby af. We hopen op een mooie verjaardag, Olaf weer helemaal fit zien en ik denk blij met alle cadeaus . Veel plezier daar in Gran Canaria voor allemaal, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: