2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hallo oktober

oktober

Het is oktober ! De maand waarbij ik denk aan herfst, bakken, meer gezelligheid en de kaarsjes gaan weer meer aan. Ik hou er wel van ! Maar buiten dat staat er ook weer van alles op de planning, hele leuke en spannende dingen.

oktober

Deadlines op school

Een ding is zeker, er komen een hele hoop deadlines aan! Zo zal sales ingeleverd en gepresenteerd moeten worden. Zorgsystemen moet worden ingeleverd. En zo zijn er nog wel meer dingen die op mijn pad gaan komen. Het houdt bezig!

Ballontraebay on tour

We gaan ook nog op reis in oktober ! Naar het zuiden van Engeland om precies te zijn. Ik verheug me er al weken op en kan haast niet meer wachten. Genieten van het eten, het uitzicht, de Engelse taal en alles waar ik nog meer van hou. Het is wel behoorlijk spannend om met de trein te gaan, dat hebben we nog niet eerder gedaan. Maar dat zal vast wel goed komen. Ik heb er in ieder geval héél veel zin in! En ik tel de dagen af.

Oktober is bakmaand!

Ik wil aankomende maand meer gaan bakken. Ik vind het heerlijk ontspannend om er mee bezig te zijn en ik heb echt zin om daar tijd in te steken. 1 keer per week moet wel lukken denk ik. Eens kijken of ik dat doel waar kan maken. Heel Holland bakt heeft een vreemde invloed op mij haha.

Het allerbelangrijkste..

tante

Het allerbelangrijkste wat in oktober wordt verwacht is… mijn neefje! Zoals je wellicht al in de gaten had is er nog geen enkel teken van de kleine man geweest. Hij heeft het goed in de buik bij Mandy, haha. Tja het is heel spannend, ze is nu de 40 weken voorbij, gisteren was ze uitgeteld. En ik ben zo benieuwd naar die kleine, ik kan haast niet meer wachten! Maar we hebben geduld, hij komt vanzelf wel. En zolang hij nog trappelt is alles prima.

Ik heb zin in oktober, en ik hoop jij ook! Wat zijn jouw plannen voor de maand oktober?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!


 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    oktober 1, 2017 / 5:20 pm

    Je kwam met allerlei spannende gebeurtenissen, zodat ik dacht “vergeet ze nu dan dat de baby er aan komt”? Last but not least! Want daar spits jij je ook al lang op en wie niet!!
    Je komt weer tijd tekort. En met de trein naar Engeland, weer zo’n belevenis, mooi! Laat oktober maar niet te snel gaan. Fijne avond nog, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: