20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Happy 24th birthday to me!

24

Hiep hiep hoera! Het is vandaag 30 november en dat betekent dat ik 24 ben geworden. En dat mag ik op Bij Zus niet zomaar voorbij laten gaan, dus deel ik met jullie een super blije foto op deze late avond!

De dag is praktisch om en het is bijna tijd om mijn 1e dag als 24 jarige af te sluiten. Het was een hele gezellige dag. Kenneth had vrij genomen, dat was al een cadeautje op zich. Maar ik kreeg ook nog wat leuke cadeautjes!  Daarna was het tijd voor huishoudelijke klusjes en de boodschappen. ’s Middags vierde ik het met mijn ouders, Kenneth, Jill, Mandy, Olaf, opa en oma en Ger en José. En nu net nog met Jordy, Mandy, Olaf, Jill en Kenneth. Tussendoor werd ik nog verrast door veel lieve en leuke appjes en Facebook berichtjes! Voor wie dit leest, bedankt allemaal!

En zo heb ik dan de 23 afgesloten. Zoals ik gisteren al deelde in mijn geluksmoment op Instagram. Checkmate 23! Wat een jaar met een hele hoop lessen op verschillende vlakken. En uitdagingen, heel veel uitdagingen. En nu is het de kunst om van mijn 25e levensjaar een mooi feestje te gaan maken. Een die in de boekjes mag met vooral heel veel leuke dingen! Ik hoop dat ik volgend jaar mag zeggen dat ik mij volledig heb kunnen inzetten voor mijn eigen bedrijf en niet zoals het dit jaar is gegaan. Maar goed, dat zullen we over een jaartje zien.

24

En dit is de veel te leuke foto waar ik even op heb moeten wachten met delen. Olaf kent het “hoera!” principe een beetje en hier waren we even aan het oefenen voor de camera. Super schattig! Dus die wilde ik graag met mijn verjaardag delen.

Mijn “wie jarig is trakteert” winactie kunnen jullie binnenkort verwachten. Dit ga ik namelijk combineren met Sinterklaas en Kerstmis.

En nu is het tijd voor nog heel even wat tijd op de bank en dan lekker naar bedje. Mijn 24e verjaardag was in ieder geval weer gezellig.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  december 1, 2018 / 8:45 am

  Heel fijn, dat je zo genoten hebt van je dag, wij vonden het ook gezellig. Weer mooie foto’s en leuk dat Olaf zo bijdehand is. Hij leert iedere dag, hij is ook enig in zijn doen en laten! Nogmaals een gelukkig nieuw jaar, knuffel van oma xx

 2. Dorothé
  december 1, 2018 / 12:00 pm

  Het was heel gezellig en oh oh wat zijn die jaren omgevlogen….
  Het gaat allemaal snel en het is goed. Soms wil je de tijd terug spoelen, soms vooruit maar het slimst is bewust zijn in het moment als het goed gaat. Gaat goed komen hoor, op de thee bij zus. Het geeft zoveel soorten thee en ook nog zo veel meer stof om te schrijven. Zeker weten.
  Fijn weekend meis en n fijne 2e dag van je 25e jaar
  Xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: