2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Happy quarterlife crisis to me!

quarterlife

Hiep hiep hoera! Het is 30 november en dat betekent dat ik om half 1 alweer 25 jaar geleden ter wereld kwam. Zal die quarterlife crisis nu eindelijk stoppen of is hij pas net begonnen? We gaan het vanzelf zien!

Yes, het is mijn 25e verjaardag! En zoals ik nu al maanden ginnegap ben ik benieuwd of die quarterlife crisis nu eindelijk voorbij is. Of is hij pas net begonnen?! Ik heb geen idee. Tot nu toe heb ik alleen wat liedjes teruggeluisterd van “vroeger”, mijzelf gek gemaakt met wat ik allemaal al had willen bereiken en af en toe een gekke frats uitgehaald. Maar eigenlijk is dat meer Kelly dan iets anders.

Al 25 jaar mag ik op deze vreemde bol vanaf op de bips vooruit naar snel wandelend rond rennen. Vliegensvlug! Net als de tijd, want die vliegt ook als een haas aan je voorbij. Lekker cliché, zal ik gegarandeerd met oud op nieuw nog een keer schrijven, maar het is wel waar! Ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar verdrietig was dat mijn verjaardag voorbij was en pardoes is hij er weer.

quarterlife

Vanmorgen werd ik iets voor 6 wakker, vroeger was dat nog 4 uur, dus het is al een hele verbetering. Ik ben verwend met hele gave cadeautjes! Zo kreeg ik ’s ochtends onder andere een dagje met de bus naar PARIJS van Kenneth! Wauw! Pap en mam komen bij ons thuis op Jewel passen, dus daar ben ik ook al gerust over. We gaan pas in februari, maar ik heb er nu al zin in! En ’s middags ben ik enorm verwend met allerlei andere cadeautjes van familie. Ik voelde me enorm jarig. En.. ik heb heerlijk met Olaf kunnen knuffelen, dat was genieten. Nu net kwam er nog een vleugje rook voorbij, dus vermoedelijk zijn ze van daarboven ook nog even langs geweest. Op mijn verjaardag mis ik ze eigenlijk altijd het meest!

Het was in ieder geval een hele gezellige verjaardag! Als mijn nieuwe levensjaar er zo uit gaat zien als vandaag ben ik een enorme bofbips. En nu gaan we op z’n Kelly’s gauw verder! Weer een jaartje ouder, heel misschien wijzer en die rimpels en grijze haren zullen ook wel komen. Of niet, hoe dan ook, happy quarterlife crisis to me!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  november 30, 2019 / 9:56 pm

  Het was heel gezellig meis, echt een goede beschrijving ook van jezelf klopt als een bus.
  Over de grond met je “springende zit” ging je ook al vloegensvlug. Zo mooi
  Tijd is omgevlogen
  Geniet van al het goede en inderdaad, er is meer tussen hemel en aarde xxxx

 2. Toos Delsing-Kock
  november 30, 2019 / 11:15 pm

  Kelly van harte gefeliciteerd ik ben wel 51 ouder en over een paar maanden is het 52 jaar. Ik kan je zeggen dat de jaren voorbij vliegen het soms te snel gaat. Maar blijf genieten van alles om je heen en dan “Leef braaf blijf gezond” dan komt de rest vanzelf. Groetjes en een vreugdevol nieuw levensjaar gewenst Toos

 3. oma
  december 1, 2019 / 8:27 am

  Een mooie beschrijving van je eerste kwartaal, ook herkenbaar, blijf genieten van het mooie in je leven! Wij hebben er ook van genoten op onze manier, allemaal levendig en plezant, zelfs Jaapje!
  En Jewel had de middag van z’n puppy bestaan. Fijne dag, en nagenieten, knuffel van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: