2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Let’s have a tea and a chat

tea

Het is alweer even geleden volgens mij dat ik gewoon zo een artikel schreef en kletste over van alles en nog wat. Dus dat ga ik nu nog even doen. Let’s have a tea and a chat!

Have a tea and a chat

tea

Gewoon kletsen, jeetje dat heb ik echt al lang niet meer gedaan. Normaal gesproken moet er toch wel iets gebeuren wil ik hier aan beginnen. Nou is er ook wel wat gebeurd, maar daar heb ik al aardig wat artikelen over gemaakt. Inmiddels ben ik 2 weken een vrije vogel, a free elf, dat is wennen. Ik ben echt aan het ontstressen en dat kan ik het beste door de dingen die ik doe. Veel tijd inhalen met mijn familie, nog wat extra tijd met Olaf, iedere week op de vrachtwagen, werken aan Bij Zus en een beetje uitslapen zo nu en dan. Maar makkelijk is het niet, het achtervolgt nog en het idee dat ik “vrij” ben ontbreekt nog een beetje. Het zal wel komen door gewoon m’n ding te doen.

Ik heb zelfs af kunnen spreken met een vriendin, dat heb ik in tijden niet meer gedaan, omdat ik het simpelweg niet meer gedraaid kreeg. Oh en ik heb een flinke verkoudheid opgelopen. Volgens mij is vandaag de eerste dag dat het weer wat beter gaat. Eindelijk (!). Het is namelijk al sinds donderdag aan de gang. Er zouden 2 weken voor staan, dat houdt in dat ik nog een week zoet ben. Ik hoop dat ik er wat eerder vanaf ben! Het zuigt zo aan je positieve energie en dan krijg je alleen maar paniek gedachten. Zo vervelend!

Toch nog aan het werk voor school

Anders dan dat ik dacht ben ik toch nog actief voor school. Mijn eerste “vrije” dag had ik een voorlichting en deze week 2. Een echte voorlichting op school, en a.s. zondag, 18 november, sta ik op school tijdens de open dag. Ik had niet gedacht dat ik nog zoveel zou doen voor school, maar het is toch zo.  Stiekem zou ik er graag nog een leuk paar schoenen voor willen scoren en wat leuks voor een outfit. Gewoon even een kleine boost voor mezelf en leuk voor een outfit artikel. Maar we doen het rustig aan! We zien wel hoe het loopt.

Leuke plannetjes met Bij Zus

inhalen

Achter de schermen en in mijn hoofd ben ik heel druk bezig met Bij Zus. Ik heb wat leuke ideeën voor binnenkort te delen en ik heb wat ideeën voor vaste onderwerpen. Ik wil groots uitpakken met kerst en ik hoop daarna nog meer leuke dingen te gaan doen! En ik wil heel graag een content kalender gaan maken voor mezelf, meer duidelijkheid, meer specifieke dingen en meer vastigheid. Maar goed, een voor een! 

Goed, dit was weer even een tea moment, hoe is het met jou?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    november 15, 2018 / 10:59 pm

    Mooi teamoment meis, kom het tegen op de rand van het bed, en het wordt natuurlijk direct gelezen. Een rollercoaster komt ook nooit abrupt stil te staan meis, hij rolt uit, alvorens hij herlaadt om weer door te gaan. En zo gaat het ook met mensen en ontstressen. En als je dan ook nog eens ziek bent, slaat het brein op hol. Ijlen, s’nachts en soms overdag. Een echt teken van je lijf dat je aan de noodrem moet trekken. Gelukkig heb je dat gedaan. Super en het valt al te merkengoed bezigenjoy life xxx

  2. oma
    november 16, 2018 / 8:26 am

    Een mooi geschreven stuk en tijdens het lezen dacht ik “dat gaat de goeie kant op” en toch fijn, dat je af en toe helpt op school. Daar denken ze nog altijd aan je, dat is echt wel een pluspunt. Wat een mooie foto van jou en Olaf, weer enig. Een fijne dag Kelly, liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: