2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Heel veel gedachtes en geen overzicht

gedachtes

En daar zit je dan, het is iets voor 4, een heleboel gedachtes, maar niets om over te schrijven. Soms heb je dat van die momenten, dat de wereld een beetje aan je voorbij gaat en jezelf even stil staat. Je hoofd bommetje vol!

Bommetje vol

En dat is mijn hoofd op dit moment. Na een schooldag die vrij intensief was kom je soms gaar thuis. Het is lichamelijk niet vermoeiend, maar je hoofd krijgt het even niet meer bij gebeend. Heb ik overigens vaker! Zeker nu het langzaam aan richting herfstvakantie gaat. Net als de het merendeel van Nederland heb ook ik moeite met opstaan, ben ik toe aan vakantie en wil het allemaal even niet zo lekker. Het gaat niet slecht, zeker weten niet, maar je bent gewoon moe. En als er dan dingen zijn om over na te denken is het soms wat veel.

Veel gedachtes

Er spookt veel in mijn hoofd rond. En soms zijn dat ook gedachtes die je niet zomaar met jan en alleman kan delen. Ik vind dat lastig, ik praat vaak toch wel graag over de dingen in mijn hoofd. Het lucht op en het zorgt voor een frisse wind. Nu kan ik gelukkig wel met mijn dingen terecht bij familie, dat is geen enkel probleem. Maar ik kan er zo door de dag heen niet echt over praten. Dan moet je toch al gauw weer gaan bellen, en nee, soms wil je niet iemand lastig vallen met je gedachtes. Die ander heeft het misschien ook wel heel druk met zijn/haar gedachten. En wellicht wel helemaal geen tijd om te luisteren, hoe graag ze dat dan ook wel willen. Soms is het wel dringend nodig, omdat je anders de rust niet meer kan bewaren. Dan bel of app ik wel, omdat het je soms de ruimte dan bied om het even opzij te leggen.

Loslaten

gedachtes

Weet je wat het probleem ook is. Sommige dingen moet je gewoon loslaten. Maar ja, als je heel veel gedachten hebt dan gaat dat niet zo makkelijk. Kortom ik moet het denk ik maar eens op papier gaan zetten, en bij alles nagaan of het reëel is en of ik er wat mee kan. Goede tip voor mezelf, en voor degene die hier op het moment ook last van hebben. Overzicht krijgen en daarna elimineren. Moet me lukken!

Wat ik nou precies met dit gedachte spinsel wilde zeggen? Ik heb geen idee, maar het gaf me uit het niets toch wel inzicht. Hopelijk jou ook! Hebben jullie wel eens last van heel veel gedachtes en even geen idee wat te doen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    oktober 3, 2017 / 7:06 pm

    Dit is menselijk Kelly, iedereen kent momenten, waarop je even een pas op de plaats moet maken en het idee om het even op te schrijven, is echt goed gevonden. verder heb je er de gelegenheid ook voor als je thuiskomt. Er is dan niemand, die dan vragen stelt of iets van je wil. Wat dat betreft heb je het zelfs nog gemakkelijk, je kunt het doen zoals je het zelf wilt. Nog een fijne avond en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: