2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Heel veel badkamerinspiratie

badkamerinspiratie

Het is al een eeuwigheid geleden dat ik schreef over ons huis. De laatste post ging een jaar geleden  over onze tuin. Maar onze badkamer is uiteindelijk ook een keer aan vervanging toe en daarvoor ging ik op badkamerinspiratie jacht. 

badkamer

Heel veel badkamerinspiratie

Zoals jullie weten ben ik echt zo’n pinterest freak. Quotes, inspiratie en diy, alles vind je daar. En dus ging ik aan de slag met een inspiratiebord over onze badkamer. Niet voor nu, maar wel voor over een tijdje.

Ideeën die ik leuk vind

Ik kwam allerlei dingen tegen, hele creatieve badkamers, moderne, natuurlijke, allemaal gaaf. Als het aan mij ligt krijgen we sowieso een inloopdouche, daar spring je naar mijn mening makkelijker onder dan in een badkuip. En dan niet een met een glazen wand, maar met tegels. Ook zou ik ons badkamermeubel vervangen. Hij is prima, maar niet zoals ik hem uiteindelijk zou willen zien. Dan zou ik liever een grotere kast eromheen willen, omdat we dan de ruimte optimaal benutten.

Ook de tegels zou ik aan willen passen. Op de lichte tegels en badkuip zie je alles. En schoon moet het er zijn, maar ik wil niet gek hoeven worden over een vlekje. En ik wil dan gladde vloertegels. Die wat we nu hebben zijn klein en hebben een ribbeltje, dus die zijn moeilijk schoon te krijgen. Ik zou dan liever kiezen voor grotere moderne tegels.
De radiator zou ik vervangen voor een designradiator. Die vind ik mooier, slaan minder plek in en zijn functioneel. Precies wat je nodig hebt als je niet zo super veel ruimte hebt.

Mijn ideale badkamer

Volgens mij is mijn smaak vooral modern en makkelijk. Tenminste voor in de badkamer.. Mijn ideale badkamer heeft meer donkere tinten, genoeg licht, een inloopdouche, bergruimte, een designradiator en is makkelijk te poetsen. Op Pinterest kwam ik nog bouwtekeningen tegen. Ik was blij dat ik die tegen kwam, dat geeft namelijk op indeling ook hele andere ideeën. Ik denk dat we uiteindelijk misschien slimmer uit zijn met sparen en er een team op te zetten. Zelf kan natuurlijk ook, dat scheelt veel geld. Maar toch denk ik dat dit een gevalletje wordt van in een keer goed. Maar komt tijd komt raad, voor nu doen we er het nog even mee.

Heb jij een moderne badkamer of ook een die typisch uit een oud huurhuis komt? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  april 3, 2018 / 8:29 am

  Wij hebben onze badkamer al twee keer vernieuwd. Het laatst eind 2005. Inderdaad is het aan te raden om het in één keer goed aan te pakken en goed bijhouden, daar ben je meestal met water bezig. De kitnaden in de doucheruimte hebben we al eens laten vernieuwen. Best wel een goeie raad, zo min mogelijk laten kitten! Voordat je eraan begint, heb je al weer veel nieuwe ideeën. Fijne dag, groetjes oma xx

 2. Denise
  april 3, 2018 / 8:56 am

  als je inspiratie zoekt mag je best naar onze badkamer komen kijken!

  • BijZus
   Auteur
   april 3, 2018 / 9:54 am

   Leuk! Doen we zeker een keertje als de badkamer echt wordt vervangen!

 3. Dorothé
  april 4, 2018 / 7:16 am

  Die van ons mag ook. Heel nodig en inderdaad zoals je zegt een afweging.
  Zelf of laten doen. En het tijdsvestek. Graag in no time klaar . Heel venieuwd
  Wat wanneer en hoe. Maar mooi wordt het zeker meis. Jullie zijn goed bezig
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: