20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Help! Ik heb een writersblock + poll

writersblock

Een writersblock, ik heb er last van. Ik kan mij ontzettend verheugen op een middagje bloggen, en dan zit ik klaar met mijn laptopje en bam er komt niks uit mijn vingers. Zo frustrerend en de momenten waarbij het met Kelly’s blog en The Dutch Notebook ook mis ging.

Een writersblock verhelp je niet zo maar. Je moet ontspannen, andere dingen doen, en vooral even loslaten. Maar daar heb ik moeite mee. Ik wil niet los laten, ik wil graag door ! Dus ik bijt mij er in vast bijten met als gevolg dat ik verder vast loopt.

Wat vinden jullie leuk ?

writersblock

Het stomme is dat ik wel wat ideeën heb. Maar het uitschrijven, dat is waar het mis gaat. Dus ik wil een oproepje aan jullie doen. Het schrijven zal vanzelf wel oplossen door wat meer andere dingen te doen, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar wat jullie leuk vinden om te lezen.

[poll id=”2″]
Dus mijn vraag aan jullie vandaag is of jullie deze poll in willen vullen. Het is een kwestie van aanklikken en versturen ! Jullie zouden mij er onwijs mee helpen, en dan kan ik ook leuk leesvoer schrijven.

Zo en dan ga ik eens aan de slag met wat meer ontspanning zoeken, zodat het er ook weer uit komt ! Ik wil zo graag iets van Ballontraebay maken, dat het frustreert als ik niks uit mijn vingers krijg en er geen woorden op mijn beeldscherm komen. En ik ga weer eens wat artikelen terug lezen, misschien komt er dan ook weer wat leuk leesvoer uit.

Maar voor nu zou ik het super vinden als jullie de poll hierboven in willen vullen! Wat zijn jouw favoriete artikelen op Ballontraebay?

 

Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  maart 10, 2017 / 8:41 am

  Ik wil alles aanklikken en mis the “bag tags”
  Toelichting serie: alles wat in je opkomt.
  Het stukje: Kelly zelf.
  Komt goed meis de grootste kunstenaars schrijvers en acteurs hebben er zelfs last van xxx

  • Ballontraebay
   maart 10, 2017 / 2:49 pm

   Dat is zeker waar 🙂 xxx

 2. oma
  maart 10, 2017 / 12:02 pm

  toch komt het omdat je te veel wilt, geef het een rustige kans, maak je er niet druk om en het komt heel zeker goed, weekend Kelly, en lekker ontspannen, de boog kan niet altijd gespannen zijn, oma xx

  • Ballontraebay
   maart 10, 2017 / 2:50 pm

   doe ik oma! xx

 3. maart 10, 2017 / 8:58 pm

  Het wel hebben van inspiratie, maar geen zin om het uit te schrijven is een herkenbasp punt. Ik vermoed voor meerdere.

  Wat mij helpt:
  ‘Activiteit’. Mijn blog niche is stedentrips. Ik schrijf enkel over plekken waar ik zelf geweest ben, maar omdat ik niet altijd door Europa kan reizen, zoek ik ook inspiratie dichterbij huis, alsnog moet ik dus op pad voor mijn content creatie. Zelf de plek ervaren, foto’s en notities maken. En geloof me wanneer je thuis komt..In die week begint het zeker wel te borrelen om te schrijven. De inspiratie, de motivatie, It pops up als gevolg van je actie. De drang je gevonden informatie te willen delen. Dus ik weet niet hoe ver je dit al doet binnen jou niche …. Een gericht onderwerp waar je voor op pad moet of actie moet ondernemen kan motiveren. Misschien heb je er iets aan. 😛

  • Ballontraebay
   maart 10, 2017 / 9:54 pm

   Dat geloof ik ook wel ! Dankjewel voor je idee ! Ik ga in ieder geval er iets mee doen, ik ga wel op pad, maar misschien niet zoveel als handig is 🙂 Leuk dat je mee denkt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: