2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Herfst shoplog, Bonprix + meer

bonprix

Het is tijd voor een shoplog! Een gezellige herfst shoplog wel te verstaan, want de herfst begint bijna. Ik shopte bij Bonprix en nog wat andere leuke winkels. Ik laat het je zien!

Gescoord bij Bonprix

Eerlijk is eerlijk, mij leek Bonprix niet bepaald een webshop voor mij. Maar niks is minder waar, ik ben echt groot fan geworden! Het begon met 2 onwijs leuke bikini’s die ik je voor de aardigheid toch even laat zien. Ik had er geen meer en voor Gran Canaria leek het me toch wel handig. Ik ben er helemaal happy mee! Daarnaast zocht ik nog een paar sandalen zonder een stukje tussen de tenen. En het mocht niet te duur zijn. Ik vond bovenstaand vrolijke paar. €6,95, geen geld voor een leuk paar sandaaltjes om mee te nemen op vakantie.

bonprix

Maar ook voor de herfst vond ik hele leuke items! Ik werd verliefd op het truitje met een blousje eronder. Het blousje heeft een vlinderprintje en gecombineerd met de trui vind ik hem super tof. En dit bracht weer op ideeën. Ik zag namelijk dat ze ook witte blouses verkochten. En hoewel wit een risico is, mij leek het ontzettend leuk om te combineren met een trui. Casual chique. Dus kocht ik voor het eerst een witte blouse!

Daarnaast zocht ik nog een tshirtje voor onder een vest en om mee te nemen op vakantie. Maar wel een die ik goed kon combineren met mijn broeken en korte broeken. Het werd bovenstaand blauwe shirt met een leuke quote. Als je bij mij begint over dromen waarmaken dan ben ik een en al oor. I like it!

What else..

Ook kocht ik bij Wonder Woman/ Coolcat een toffe trui met Coca Cola op. Het geel is iets nieuws voor mij, maar ik vond de combinatie echt ontzettend tof. Dus die moest mee toen hij paste.

Daarnaast kocht ik nog een wijde broek in het zwart met witte strepen. Die kocht ik bij een leuk boetiekje in Roermond genaamd Babs. Ik ben echt fan geworden van deze broeken. Comfy, zakelijk, sportief, echt iets wat ik ontzettend leuk vind. En deze kan prima met mijn Nikes. Want ja die zijn ook nieuw!

En dat was wat ik scoorde voor deze herfst. Tenminste.. tot nu toe! Het zou me niks verbazen als ik binnenkort nog wat roods scoor. Want volgens mij is dat ook een trendy kleurtje deze herfst! Hebben jullie ook zin in die herfst outfits?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

P.s. dit is geen gesponsord artikel, puur enthousiasme!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 22, 2018 / 8:15 am

    was leuk om te zien Kelly, heel veel plezier met je kleding. En vooral ook een fijne week op Grand Canaria, het zit er aan te komen! Voor nu: een heel gezellig en mooi weekend! Knuffel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: