2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Herfstachtige posters voor in de keuken printables

herfstachtige posters

Met de herfst in mijn bol ging ik weer aan de slag op Canva om voor jullie wat nieuwe printables te maken. Dit keer koos ik voor leuke herfstachtige posters in de keuken. Posters met een kruidige twist.

herfstachtige posters

Pinterest is de place to be als het gaat om inspiratie. Dit keer zocht ik op leuke herfstquotes en ik viel met mijn neus in de herfstbladeren. Wil je een van deze downloaden dan kan dat door op *printable* te klikken en de afbeelding op te slaan!

Allereerst zag ik een leuke koffiequote en nu ben ik geen koffiedrinker, maar ik weet dat familie van mij dat wel is. Dus, ja, dat maakt het extra leuk! En voor sommige is de koffie gewoon de motor van de dag! Dat in combinatie met dat koffie eigenlijk wel zo’n herfstig idee geeft bij mij, gaf de doorslag dat hij er in kwam. En hocus pocus gelinkt naar Halloween! *printable*

Fall is my second favorite F word, Food is my first. Deze vond ik ook erg grappig om in de keuken op te hangen. Aangezien mijn liefde voor eten gewoon boven heel veel staat haha. Ik vond het een typische seizoensquote voor in de keuken. *printable*

herfstachtige posters

Deze tekst vond ik in zijn algemeen al erg leuk! Het geeft me een herfstachtig gevoel wat je eigenlijk overal wel neer kan zetten. Een gevoel van gezelligheid, kruidige geuren, knisperende bladeren in een korstje en echt dat herfsttintje. Deze hangt dan ook bij ons in de keuken! *printable*

herfstachtige posters

Als ik denk aan iets om te bakken tijdens de herfstachtige dagen dan denk ik aan appeltaart. De heerlijke geur van gebakken deeg in combinatie met de appel en het kaneel.. Hmm! Het geeft me een heel warm gevoel en met de al koudere dagen nu vind ik dat heerlijk. Een lekkere dot slagroom erop, een kopje thee ernaast en instant genieten op een frisse zondagmiddag. Na een heerlijke boswandeling. Dit kaartje is dan ook meer om leuk neer te zetten! *printable*

herfstachtige posters

Mocht je op zoek zijn naar andere leuke posters voor in de keuken, ik maakte een tijdje geleden ook niet seizoensgebonden posters! Die vind je *hier*!

Ik hoop dat jullie deze herfstachtige posters net zo leuk vinden en ook de gezelligheid in huis halen op deze manier. Mocht je dat doen, dan laat het me zeker weten! Of stuur een foto via Facebook of via de mail. Vind ik heel leuk. Hebben jullie al wat herfst in huis gehaald?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 10, 2019 / 12:08 pm

    leuk om te lezen Kelly, en fijn dat het frisser is, maar de herfst hoeft nog niet, dan kan het lang duren voordat het weer voorjaar is. Wel leuke posters en ook fantastische kleuren, daar hou ik ook van. Als ik appeltaart bak, dan laat ik het je weten! Fijne dag nog, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: